Moderátor: Miky_CZ
Majkro vi, co znamena trapit v terenu motorku, uz roztrhal motor na africeStavros píše:ja proste myslim, ze pokud majkro obcas koupi nejakej dil na auto, tak musi brat, ze to auto, ktery je trapeny v terenu stoji na opravach jeste vic a to nepocitam ty upravy.
Presne o tom aute ted uvazuju :0) Nebo aspon o podobnem, to auto ma vadu... je zeleneSafraporte píše:No když spam, tak co holt už![]()
Topic zní ... auto na cesty i do kanclu - takže abych nebyl moc OT - málem jsem si dneska stříknul při objevení té D2 od mysaka, i jsem začal uvažovat, kde honem prodám své vychytané Free (vychytané myslím po provozní stránce, ne upravené) - ale ta D2 je přesně to auto, co zapadá do nadpisu topicu.
No já už (po zpětném uvědomění si, co jsem všechno na Freečku opravil a toho, že ho potřebuji denně do práce a pak už jen na ryby a na houby) prodej zase zavrhnul ... byla to jen slabá chvilka zvaná chtíč![]()
Prostě to co tu bylo vše v předchozích příspěvcích napsáno lze prakticky shrnout do jednoho slova a jedné číslovky - Discovery 2
No mne spis zajimalo jaky kurvitko typu nerozebiratelna visco a IRD je na discu, disco ma taky IRD? Ctu tady forum uz dlouho, ale casteji nez vse ostatni se objevujou zasekly zamky, praskly zarovky a dalsi ptakoviny, kdezto u free se nejcasteji resi nahontagr píše:Majkro, ona to nerozbyje, rozbyješ to ty pokud ji včas neuděláš udržbuto je vše , ale tohle je s každým autem : Ti co mají pevné nápravy a,ale jen přiřaditelné 4x4 toho mají na rozbití mnohem víc, koukni na Off forum
![]()
http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f=15&t=42010" onclick="window.open(this.href);return false;
pak snad pochopíš v čem je výhoda přesně na to co chceš u LR
nemyslím - to by napřed musel prodat Free a to bude problémAcon píše:Toto skončí pri DII
fúúúú, to smrdí spamommajkro píše:....ani treba uplne jine znacce, ...
Neresim to jako zivotni problemtagr píše:Přeji šťasné hledání,tohle bude oříšek
Já jsem zas křáplej na pravý koleno.majkro píše:Zalezi kolik za to free budes chtitJa se nebranim ani DII ani treba uplne jine znacce, ale musi me nejak oslovit, nejradeji vsak zustanu u LR.. Mne se hodne libi Toy FJ Cruiser, ale to je cenove jinde. Ja uvazuju o vymene jen proto, ze mam problemy s levym kolenem a tezko se mi macka spojka, zatim mi vyhovovala jen jedna pujcena audi A4, tam by sla spojka mackat malickem na ruce. To asi nemuzu u jinyho auta moc cekat