Jardo už toho smajlíka dávám podruhé, protože psané slovo špatně vyjadřuje emoce, rozhodně se nechci dohadovat.

Moderátor: stan
To ako začalo toto vlákno neznamená, že nemôže skončiť úplne inakPavelU píše:Nevím, já tu žádný čajník nevidím, vidím tu jenom tebe psát katastrofické scénáře a navozovat rozhádanou atmosféru. Když si přečteš první příspěvek tohoto vlákna, tak zjistíš o čem by toto vlákno mělo být. Masar se ptá čím porušil pravidla a já se ptám, kde jsou odkazy na naše stránky, které jsem dali kluci.
Kód: Vybrat vše
12. V technických sekcích není dovoleno uveřejňovat komerční nabídky typu: "máš to rozbitý, ale náhradní díl mám - zavolej"
Kód: Vybrat vše
14. Podpisy pod příspěvky jsou povoleny pouze černobílé, standardní velikost písma, o rozsahu maximálně dvou řádek
Zase dva nové příspěvky a zase bez odpovědi na otázku, které pravidla Masar porušil a kde jsou ty odkazy?Acon píše:ja osobne by som proti vkladaniu odkazov nebol, no zasa aby sa to nezvrhlo na tržnicu, bolo by fér dať tam odkaz na "nabídku služeb a zboží". Ktokoľvek nový, kto založí new tému, alebo si bude prezerať už založenú tému nájde aj odpoveď kde to zoženie. Navyše získa prehlad aj o výrobcoch doplnkov a tak. Samotnému predajcovi nič nebráni komunikovať cez SS alebo e-mail a ponúknuť to svoje. Ako sa hovorí "Vlk sa nažral a koza zostala celá"
jo tak tohle je prvni hodnotnej post celeho vlakna.Jenda píše:....podte vy volove zase na pivo jako driv![]()
![]()
H.
Jak kde, třeba v Afgoši je to na hovno...Dusan píše:JJ, Karlik to rozsekl, je to vo HOVNE, hlavne ze je mir.
V Tunisu myslím taky,ale to upřesní Low - pokud se vrátíeliott píše:Jak kde, třeba v Afgoši je to na hovno...Dusan píše:JJ, Karlik to rozsekl, je to vo HOVNE, hlavne ze je mir.
Uz se vratil, takze to tam tak na HOVNO byt nemohlo :-DRudaK píše:V Tunisu myslím taky,ale to upřesní Low - pokud se vrátíeliott píše:
Jak kde, třeba v Afgoši je to na hovno...