Nevim, mě přijde divný, když někdo, koho neznám a prodává auto, píše, rozvody nový, náplně nový, všechno vyšperkovaný... Když prodávám auto, tak už nemám potřebu do něj vrážet ani korunu, kor když vim že tim cenu prostě nezvednu. Řeknu, hele, olej si dolej novej a za pár kilometrů udělej rozvody. Když sem kupoval auto, nikdy sem se nevyndal z peněz úplně, kvůli tomuhle.Měl sem většinou plechovky a pak pár japonskejch aut, než sem se odhodlal a koupil si krabici LR. I přes drtivé nedoporučení všech... Lidí, co nikdy LR neměli, přesto chytračili. Dneska jsem spokojenej. Hledal sem, narazil na tohle fórum, a dál se pídil. Hledáš, vidiš, jak s tebou lidi komunikujou. Já nakonec narazil na Eliotta. Jsem spokojenej. Reklamu mu nedělám, ani mi nedal samolepku, aby všici věděli odkud to auto je, ale já to všude řikám a všude ho chválim a doporučuju :-D Když porovnám cenu dílů na Mitsubishi L200 co jsem měl naposled a Defendera, tak anglie vede. Jo L200 byla mnohem pohodlnější, motor mi taky víc vyhovoval, ale pak ... Jak píše Arthur Hailey v románu Kola - nejlepší káry sou stejnak ty, co se vyrobily ve středu