U tebe predpokladam,ze nejaka Ukrainalow píše:tak neco by bylo))

Moderátor: Acon
U tebe predpokladam,ze nejaka Ukrainalow píše:tak neco by bylo))
Hm, já nevím, procházel jsem jejich nabídku, a jediný takový se zdá být nüvi 550. U všech ostatních (dělaných primárně do auta, což je to, co potřebuji) extra upozorňují na to, že voděodolné nejsou. Ty pěší/cyklistické/apod. samozřejmě jo, ale jelikož se to bude používat 95 % času v autě a 5 % pěšky, připadá mi volovina kupovat navigaci primárně pro chození...low píše: drtiva vetsina jich je vodeodolnych (tedy i prachuodolnych)
Hm, to je blbé, já bych to chtěl používat na jezdeni z prdelakova do prdelakova po cechach, ale také kdykoli budu řídit já mimo silnice... a to, pokud vím, tomtom moc nezvládápokud by jsi to chtel na jezdeni z prdelakova do prdelakova po cechach, tak bych ti asi rekl vem si tomtoma
Stále platí, mohu tak -- až se rozhodnu pro konkrétní typ -- učinit? Nebo mám jít rovnou na http://www.garmin4u.cz, neboť je to totéžjirka franek +420 608885886 ... odvolej se na mne
V časoch pred Nuvi som s Garminom pracoval často a niektoré (napr. street pilot) boli napojiteľné na tachometer auta, čo riešilo práve navigáciu v tuneloch. Neviem ako je to riešené teraz, ale vzhľadom na nutnosť "vidieť satelity" to asi iné nebude ani teraz.OC píše:(Jo, a propos, dodatečná otázka -- nevíte někdo o něčem, co obsahuje také gyro /dead reckoning/? Ony takové ty dlouhé alpské tunely, co jsou přímo v nich křižovatky, nejsou jen s GPS úplně to pravé ořechové...)
Ahoj, tady bys toho mohl najít hodně. Chce to asi tu knížku objednat a jako příručka je tam info o GPS navigaci a použití!Jarys píše:Prosím o radu??? Potřebuji navigaci na jednu specifickou akci. Polezu na kopec v Pakistánu vysoký víc než 8000m. http://www.gasherbrum.cz/ Potřeboval bych navi jen k tomu abych si uložil výstup a v případě problémů s počasím, hlavně s viditelností, se podle uložené trasy vrátil. Jde o to že se ve výšce budu pohybovat zhruba čtrnáct dní a samotný postup, kdy budu potřebovat ukládat cestu muže být asi tak čtyři až pět plných dnů.
Jak s tou navigací zacházet aby mi vydržela? Jenom ukládat jednotlivé postupové body, nebo ji nechat zapnutou po celou dobu a stále měnit baterie? (z důvodu váhy a místa v báglu hromada baterií není moc dobré řesení) Solární panel na dobíjení si poneseme maximálně do tábora ve výšce 6400m a pak už musíme jen na baterky.
Jaká navi by byla nejlepší? Z hlediska častého zapínání a vypínaní a ukladání možná i stovek postupových bodů? Musí být dobrá hlavně za špatného počasí. Sněhová bouře, mlha, na vrcholu i -50C. Tedy jde o co nejlepší příjem signálu, nejnižší spotřebu energie a rychlé starty a snadná manipulace. (nějaká nádhrná grafika, která nabíhá pět minut nebude to pravé)