Moderátor: Miky_CZ
Jasne, neni co řešitMaxsel píše:Za máš vzít auto? Za auto vezmi velkej přívěs a pořádně ho nalož darama, lihovinama a uzeninama.
terénNasoska píše:Jasne, neni co řešitMaxsel píše:Za máš vzít auto? Za auto vezmi velkej přívěs a pořádně ho nalož darama, lihovinama a uzeninama., jen jsem se tu dočetl, že jsme defakto guys, tak jsem přemýšlel spíš nad brokolicí, salátem, pinacoladou a kuřetem v páře.
![]()
Ted jinak, co se tam bude jezdit?
xxx píše:terénNasoska píše:
Jasne, neni co řešit, jen jsem se tu dočetl, že jsme defakto guys, tak jsem přemýšlel spíš nad brokolicí, salátem, pinacoladou a kuřetem v páře.
![]()
Ted jinak, co se tam bude jezdit?
Je to past vedle pasti!Nasoska píše:xxx píše:
terénJá tušil sprint na čtvrt míle.
Mám vzít "naposledy" D4,po Vánocích jde,s tím že si moc nezajezdim,ale v noci se vyspim.Nebo vzit defa zajezdit si a v noci mrznout a spát na sedačce?
Už mi je vše jasné bude prdel....hrochado píše:Je to past vedle pasti!Nasoska píše:
Já tušil sprint na čtvrt míle.
Mám vzít "naposledy" D4,po Vánocích jde,s tím že si moc nezajezdim,ale v noci se vyspim.Nebo vzit defa zajezdit si a v noci mrznout a spát na sedačce?
Taky musíš brát v úvahu, abys nebyl moc gay, což když se pohodlně vyspíš v D4, tak by tak mohlo vypadat. Tvrdí chlapi radši zmrznou v defu na sedačce!
Nasoska píše:Už mi je vše jasné bude prdel....hrochado píše:
Je to past vedle pasti!
Taky musíš brát v úvahu, abys nebyl moc gay, což když se pohodlně vyspíš v D4, tak by tak mohlo vypadat. Tvrdí chlapi radši zmrznou v defu na sedačce!![]()
Vemu blondatyho labrodora... Chlapy nemusim a ženský mám zakázaný...Lion píše:Nasoska píše:
Už mi je vše jasné bude prdel....![]()
No a když ti bude zima v defu, tak přiber nocležníka :-D :-D
Proc mi to ta mapa zobrazuje z leve strany dalnice smer do Prahy?Proste na mekaci smer z mesta,ano?Hanys_a_Kaca píše:Kolona lenivých pražáků, sobota deset dopoledne hír: http://mapy.cz/zakladni?x=14.5390778&y= ... id=2171672