VŘSR aneb Plnou parou back ...

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
DjALF
auto: Toyota LC 100
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od DjALF » 21 říj 2008 16:03

Pojdme si zalozit politickou stranu!
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od eliott » 21 říj 2008 16:35

Obávám se, že místní zákony neumožńují založit stranu s programem dle mých představ.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od motohanz » 21 říj 2008 16:48

eliott píše:Obávám se, že místní zákony neumožńují založit stranu s programem dle mých představ.
bys byl hned za nacka...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Luboš M. » 21 říj 2008 16:58

DjALF píše:Pojdme si zalozit politickou stranu!
To by bylo fajn, Sjezdy by zařizoval Kryten a Rover, dělají přece WM tak to znají :lol: Budeme voliče vozit v Sosnové a v Bělči a podávat 12 stup.pivo :lol: . Mám to přesně před sebou, naše heslo bude" ZE SRAČEK VÁS VŽDYCKY DOSTANEM" :lol: :lol: :lol:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

ALF
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od ALF » 21 říj 2008 17:56

Kdyz jsme u toho Kocky tak kolik asi stala ochrana p. vraha? Nekolik vyjezdu specialni jednotky, pyrotechnici atd? Kdyz jsem naposledy volal policii, ze banda nejakych cikanu prodava drogy pred gymplem, kde jsem nahodou cekal v zacpe, tak mi rekli jestli mam na to dukaz?

Mně by zase zajímalo, proč máme ze svých daní platit a kolik stojí pravidelné policejní manévry na fotbale. Jeslli mají Košťálové na miliónový platy a zaměstnanci jejich fotbalových firem jezdí v Lambu, jako třeba Řepka, tak mají mít i na hlídání pořádku. To by mohli třeba hospodští v každý knajpě chtít taky policajty na hlídání , ať se jim tam nervou vožrálí hosté.

ALF
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od ALF » 21 říj 2008 18:03

Luboš M. píše:Po tomhle volebním období stejně vyhrajeme, ty ovce zase všechny přeběhnou na druhou stranu, ale tentokrát budou bečet že nemají co žrát.
To pak bude zapotřebí hesla" KDE NIC NENÍ,ANI ČERT NEBERE"
Šokoval mi výsledek Komoušů, připadá mi jako, kdyby ty lidi tady vůbec nežili. :roll:
Víš jak to Luboši M dopadne? Cikáni a všichni sociálně slabí opět zažijí renesanci podpor, porodného, příplatků na bydlení, na stravné (cigarety a chlast) a spoustu jiných požitků a kdo myslíš, že to zaplatí? Jednoduše nám "bohatým" zvednou daně. Jinak to nejde. Ti co Tvoří hodnoty doplácí na nerobiče.

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od default » 23 říj 2008 11:58

Václav HAVEL byl a zůstal "reformním" komunistou. Když do OF dorazil Václav KLAUS a řekl že "podívejte se na to reálně. Je potřeba začít budovat normální ekonomicky fungující tržní společnost tedy KAPITALISMUS" tak na něj skoro všichni koukali jako kdyby řekl v ženském klášteře sprosté slovo. Dr. Václav BENDA byl a zůstal celý život bolševikobijcem a výsledek je že si z něj v televizi dělali legraci, a politická reprezentace se ho snažila odstavit. Pak přijde nějaký debil a řekne že za bolševika bylo všechno levnější. A kupodivu má pravdu. Pamatuje si mlíko za 5Kčs a výplatu 1340,00 Kčs měsíčně už si nepamatuje??? Litr benzínu stál 4Kčs (myslím) tak si to přepočítejte. Dneska stojí 30 a kolik je průměrná mzda?
Do toho si socani vylepí na plakát nápis "ZASTAVÍME ZDRAŽOVÁNÍ" - jestli někdo zná osobně nějakého politika z ČSSD tak ať mi vysvěltí jak to chce udělat!?! Znárodní světové ropné zásoby? Energetiku? Průmysl? Zemědělství? Tu díru v zemi? Voni si snad myslí že rozhodují o cenách na komoditních burzách nebo co? A jestli jim to někdo věří tak ať. Já takhle blbej nejsem...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od motohanz » 23 říj 2008 12:38

default píše:Václav HAVEL byl a zůstal "reformním" komunistou. Když do OF dorazil Václav KLAUS a řekl že "podívejte se na to reálně. Je potřeba začít budovat normální ekonomicky fungující tržní společnost tedy KAPITALISMUS" tak na něj skoro všichni koukali jako kdyby řekl v ženském klášteře sprosté slovo. Dr. Václav BENDA byl a zůstal celý život bolševikobijcem a výsledek je že si z něj v televizi dělali legraci, a politická reprezentace se ho snažila odstavit. Pak přijde nějaký debil a řekne že za bolševika bylo všechno levnější. A kupodivu má pravdu. Pamatuje si mlíko za 5Kčs a výplatu 1340,00 Kčs měsíčně už si nepamatuje??? Litr benzínu stál 4Kčs (myslím) tak si to přepočítejte. Dneska stojí 30 a kolik je průměrná mzda?
Do toho si socani vylepí na plakát nápis "ZASTAVÍME ZDRAŽOVÁNÍ" - jestli někdo zná osobně nějakého politika z ČSSD tak ať mi vysvěltí jak to chce udělat!?! Znárodní světové ropné zásoby? Energetiku? Průmysl? Zemědělství? Tu díru v zemi? Voni si snad myslí že rozhodují o cenách na komoditních burzách nebo co? A jestli jim to někdo věří tak ať. Já takhle blbej nejsem...
nejze nejde o to co je mozny nebo pravda, jde o to ze ceskejm tupcum a povalecum reknes ze budou mit rohlik o a pivo o pulku levnejsi a budou te volit....
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

eliott
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od eliott » 23 říj 2008 13:01

default píše:Václav HAVEL byl a zůstal "reformním" komunistou. Když do OF dorazil Václav KLAUS a řekl že "podívejte se na to reálně. Je potřeba začít budovat normální ekonomicky fungující tržní společnost tedy KAPITALISMUS" tak na něj skoro všichni koukali jako kdyby řekl v ženském klášteře sprosté slovo. Dr. Václav BENDA byl a zůstal celý život bolševikobijcem a výsledek je že si z něj v televizi dělali legraci, a politická reprezentace se ho snažila odstavit. Pak přijde nějaký debil a řekne že za bolševika bylo všechno levnější. A kupodivu má pravdu. Pamatuje si mlíko za 5Kčs a výplatu 1340,00 Kčs měsíčně už si nepamatuje??? Litr benzínu stál 4Kčs (myslím) tak si to přepočítejte. Dneska stojí 30 a kolik je průměrná mzda?
Neřek bych to líp :wink:
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Hunter » 25 říj 2008 17:18

Tak ruda zare postupuje :twisted:Nejlepsi je, ze ten sasek Vlcek to rekl nevedomky jasne, o co jim jde a to, ze budou moci lepe prosadit JEJICH navrhy v senatu. Takze nejde o zajem republiky a obcanu, ale o prosazeni jejich pravdy. Skoda, si toho nikdo nevsimne a konecne to lidem nedojde. Ale na to uz je stejne pozde :cry:
Free Td4 2004 HSE automat

ALF
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od ALF » 25 říj 2008 18:52

Hunter píše:Tak ruda zare postupuje :twisted:Nejlepsi je, ze ten sasek Vlcek to rekl nevedomky jasne, o co jim jde a to, ze budou moci lepe prosadit JEJICH navrhy v senatu. Takze nejde o zajem republiky a obcanu, ale o prosazeni jejich pravdy. Skoda, si toho nikdo nevsimne a konecne to lidem nedojde. Ale na to uz je stejne pozde :cry:
Jdu se přihlásit do lotérie na zelenou kartu. Nezapomeňte říct poslednímu ať zhasne.

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od default » 26 říj 2008 18:07

Založme si vlastní stranu "návratu k historickým hodnotám". Jako např. defenestrace, poprava českých pánů na Staroměstském náměstí (a to netrvám na Pragocentrismu - popravovat se může třeba dle místa bydliště politika). A pokud bude problém s registrací - stačí opsat stanovy KSČM a dát jim jiný název - jestli tam jako parlamentní strana mohou mít veřejně ty bludy co tam mají tak ať mi někdo vysvětlí že my ne...
Pak se rozštěpíme (na oko) a budou nás volit všichni ultrapravičáci na severu a západě a všichni ultralevičáci na jihu a východě.
Nebo se přihlásíme do strany zelených a vytvoříme vlastní buňky (á 3 lidi) s výrazným vlivem na celou stranu.
A vůbec dejte mi cca 100 lidí, kteří budou hlasovat zcela jednotně a můžeme ovládnou skoro každou (a regionálně to není problém) současnou politickou stranu. To není lež. Kdo je v politice (nebo o tom alespoň něco tuší) tak ví že to tak je. Například největší organizovaná ZÁKLADNÍ buňka nejmenované parlamentní strany v republice má CELKEM asi 84 členů :!: :!: :!: a posílá zástupce do všech kousků politiky (obec, parlament, senát, atd.). Opravdu se stačí jen dohodnout (rodiče, manželky, děti, kamarádi, černé duše z hospody, bezdomovci za 100CZK za zvednutou ruku na schůzi, koně, psi, kočky(ové) - s malým k, prostě cokoliv).
Je to pro Vás překvapení???
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od MOPADŽI » 26 říj 2008 21:26

default píše:Založme si vlastní stranu "návratu k historickým hodnotám". Jako např. defenestrace, poprava českých pánů na Staroměstském náměstí (a to netrvám na Pragocentrismu - popravovat se může třeba dle místa bydliště politika). A pokud bude problém s registrací - stačí opsat stanovy KSČM a dát jim jiný název - jestli tam jako parlamentní strana mohou mít veřejně ty bludy co tam mají tak ať mi někdo vysvětlí že my ne...
Pak se rozštěpíme (na oko) a budou nás volit všichni ultrapravičáci na severu a západě a všichni ultralevičáci na jihu a východě.
Nebo se přihlásíme do strany zelených a vytvoříme vlastní buňky (á 3 lidi) s výrazným vlivem na celou stranu.
A vůbec dejte mi cca 100 lidí, kteří budou hlasovat zcela jednotně a můžeme ovládnou skoro každou (a regionálně to není problém) současnou politickou stranu. To není lež. Kdo je v politice (nebo o tom alespoň něco tuší) tak ví že to tak je. Například největší organizovaná ZÁKLADNÍ buňka nejmenované parlamentní strany v republice má CELKEM asi 84 členů :!: :!: :!: a posílá zástupce do všech kousků politiky (obec, parlament, senát, atd.). Opravdu se stačí jen dohodnout (rodiče, manželky, děti, kamarádi, černé duše z hospody, bezdomovci za 100CZK za zvednutou ruku na schůzi, koně, psi, kočky(ové) - s malým k, prostě cokoliv).
Je to pro Vás překvapení???
To je mazec a jsi kus :roll: Tak to toho šlápnem, né :?:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

jaris

#94 Příspěvek od jaris » 27 říj 2008 22:58

Pánové, jsem člověk pracující externě pro úřad vlády...kdyby jste viděli co za soubor hovad je naše vládnoucí garnitura, tak by jste všichni nechali své firmy poslat do konkurzu a utekli do moře. Parta ostravských kokůtků kolem toho vylízaného Topolánka je sice pravicová, ale mnohem blbější, než ten Paroubek a to je průser.

Žil jem pár let v Norsku a na severu, kde lidi platí mnohem vyšší daně, než my tady ale vědí proč a vědí, že za ty vybraný prachy dostanou něco zpět a berou to jako svou investici!!! Policie, zdravotnictví, školy a podpora podnikání funguje! Neexistuje to, že ti nějaký lehkoživ vyluxuje barák, když jsi na dovče a nic se mu nestane. Po návratu jen čumím, co se tady děje. Lidi nemají k ničemu respekt, slovo chlapa je nic a to díky kreténům jako je Paroubek, Toplánek, Kalousek, Bursík.....stydím se za tyto lidi a je mi líto, že my fajn český kluci musíme koukat, jak nám z toho tady dělají "pomník", na který budou za chvíli chodit ukrajinci chcát...naši dědkové by koukali!!!

JYRYK

#95 Příspěvek od JYRYK » 28 říj 2008 00:03

Krásně napsané JARIS, můj hluboký souhlas, i když se neznáme. Ne to nejsou ČECHY to je přizdisráčov, co uděláme aby to šlapalo? Asi nic, vždyť snad všechno prodali ti provizionáři. ZDAR CROSÍCI JYRYK
KLATOVY 606 314 107

ALF
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od ALF » 28 říj 2008 06:38

Žil jem pár let v Norsku a na severu, kde lidi platí mnohem vyšší daně, než my tady ale vědí proč a vědí, že za ty vybraný prachy dostanou něco zpět a berou to jako svou investici!!! Policie, zdravotnictví, školy a podpora podnikání funguje! Neexistuje to, že ti nějaký lehkoživ vyluxuje barák, když jsi na dovče a nic se mu nestane. Po návratu jen čumím, co se tady děje. Lidi nemají k ničemu respekt, slovo chlapa je nic a to díky kreténům jako je Paroubek, Toplánek, Kalousek, Bursík.....stydím se za tyto lidi a je mi líto, že my fajn český kluci musíme koukat, jak nám z toho tady dělají "pomník", na který budou za chvíli chodit ukrajinci chcát...naši dědkové by koukali!!![/quote]

Já žil ve Švédsku, kde jsem pomáhal svému strýci, švédskému občanovi. Je to obdobné jako v Norsku a daně jsou skutečně vyšší, než běžný průměr v Evropě. Ale toto srovnání je zavádějící, protože je srovnávána nominalní hohnota. V rovině reálných daní, to zase taková položka není a ty jsou u nás citelně vyšší.. Laicky, zjednodušeně řečeno, po odvodu daní si toho občan S koupí za zbytek mzdy podstatně víc. než v některých jiných evropských zemí,které nemají povědomí vysokých daní o Českocourkově ani nemluvě. Kamarád mého strýce pracoval na místním úřadě v Karstadu-Skoghallu a mimo jiné říkal takovou zajímavost, že daně jdou třeba i na ochranu zvěře před vstupem do komunikace. Kdo ve S byl, nemohl přehlédnout všudypřítomný plot, nekonečně lemující silnice.
Naposledy upravil(a) ALF dne 29 říj 2008 16:16, celkem upraveno 1 x.

OME

ome

#97 Příspěvek od OME » 29 říj 2008 10:01

Nejhorší jsou tyhle dřív hospodský a teď internetový kecy.Jediná možnost je dát se do politiky a změnit to.Každej jsme hrozně chytrej,ale jediný co děláme pro zlepšení jsou kecy. :!: To platí i pro mě.

motohanz
Kontaktovat uživatele:

Re: ome

#98 Příspěvek od motohanz » 29 říj 2008 11:01

OME píše:Nejhorší jsou tyhle dřív hospodský a teď internetový kecy.Jediná možnost je dát se do politiky a změnit to.Každej jsme hrozně chytrej,ale jediný co děláme pro zlepšení jsou kecy. :!: To platí i pro mě.
Ale prdlajs....pokud vim tak tu nikdo jen nekaca, nikdo kdo tu pise asi nevolil Paroubka ani socdemaky, to je jedna vec a davat se do dnesni politiky? A jak asi? V nasi politice to je tak ze za kterou stranu tam ses tomu ptaka kouris tak tezko jedinec neco zmuze.

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#99 Příspěvek od cyril » 29 říj 2008 11:42

Svůj názor na věc jsem zvěřejnil v předchozím příspěvku. Tedy jen dodatek. Kecat v hospodě, na náměstí nebo na internetu je právo i povinnost všech, kteří byli volit. Je to jediná platforma, kde to jde. Do politiky jít většina z nás nemůže, protože ne každý na to má žaludek nebo schopnosti. Že stál fotbal za hovno můžu říct i když nejsem trenér či fotbalista. Hubu by měli držet pouze ti, kteří se vykašlali na základní povinnost....jít volit.

eliott
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od eliott » 29 říj 2008 11:48

..a navíc nejde jít do politiky s programem, který bude útočit na většinu obyvatel (netáhel), to by tě asi nikdo nevolil...

Odpovědět