Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Honzan
tel.: 728581532
auto: DI

Re: Jak STK a emise s ne uplne seriovymi vozy???

#81 Příspěvek od Honzan » 23 pro 2009 07:40

hmmm tak to se ten Orwel ani moc nesekl co... :Ale fuuj: :Ja blb:
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D

Jindra
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Jindra » 23 pro 2009 14:43

Včera jsem jel jen tak na emise a STK, emise mi dělájí v pohodě, dám na kaffe a a motor nemusí skoro ani běžet :D
STK jsem zajel tam kde vím že nejsou problémy, a byl, nešli mi zadní brzdový, tak se cukal. Řekl jsem že tedy se na to podívám. Koukám hledám, a pojistka v pí.. tak jsem vyměníl a stejně nic, spíš hodně najednou svítili i když jsem nastál na pedále... takže jsem šel po spínači, a zjistil že vypadl. Tak jsem jej nasadil, a fšechno OK, samotný chéf STK na to koukl, vylepil samolepku a hyjéé dom. Prošel jsem a nic mi nenašli, ba pravda že ani nemohli :D

Jinak záleží jak kde jsou poctivý a ochotní. Když narazíš na pitomce tak ti nic neprojde a je problém i s přídavnýma světlama, když je tam normální člověk tak je všechno OK. Na osobním mám vepředu lampy, a pořád tam sčítají nějákých 200?? Nevím co ale vždycky řeknou 185, dobrý. A vůbec je nezajímá že i s normálníma dálkovýma mám vepředu 4x100W.

cuisine

#83 Příspěvek od cuisine » 23 pro 2009 23:37

tak sice to není moc k STK LR resp. offům, ale i velká část us aut jsou upravené 4x4 .. a spousta stk jako vánoční dárek dostává dopisy od jedné firmy s zeleným logem která se snaží dbát za patřičný bakšiš od státu za bezpečnsot a chce sbírat podezřelá schválení amerik v čr ... orwellův čas už se blíží i tu v čr ... a bude hůře ...
2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#84 Příspěvek od RudaK » 24 pro 2009 09:11

STK dobrý.Jak jinak by jste chtěli zjistit vybitý uložení na ramenech? Nemají všichni ty vytřásadla :Sorry:
Mě to nedělalo nic a našel vybitý to gumový uložení na polonápravě ( D III ) Důležitý je,že to ukázal a známku vylepil . Asi to je fakt málo,bo to není cítit,ale řek,že se můžou víc sjíždět gumy . Tak vyměním a je pokoj.
p.s. Je dobrý to zkontrolovat a případně opravit ( pokud tam je něco na co pouhým pohledem nepřijdeš ) Ale to vytáčení motoru do bezvědomí považuju za úchylku,která není potřeba.I když i tohle by motor měl vydržet :Ale fuuj: Beru lidský přístup,když auto kontrolujou,jak svoje a né aby ti dávali najevo,že oni jsou ti co rozhodujou jestli budeš jezdit nebo ne. I s takovým přístupem ( negativním ) sem se jednou potkal :coze: Jinak mám skušenosti z STK dobré - jsem tam každý rok s nákladním...... :wink:
Když to máš v lati , není co řešit ....... :ty jeden...:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

-buri-
auto: Disco II

#85 Příspěvek od -buri- » 24 pro 2009 11:33

Já na STK prošel před asi 14ti dnama, ale asi díky vedoucímu kterej ma Defika. Jinak taky mne upozornil na predni lozisko a podobne, vyborny pristup. Hold clovek kterej neni v pozici ze chce rozhodovat o tom, ze zrovna toto velky auto nebude jezdit, ma u mne +. :Sorry:
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#86 Příspěvek od RudaK » 24 pro 2009 13:14

-buri- píše:Já na STK prošel před asi 14ti dnama, ale asi díky vedoucímu kterej ma Defika. Jinak taky mne upozornil na predni lozisko a podobne, vyborny pristup. Hold clovek kterej neni v pozici ze chce rozhodovat o tom, ze zrovna toto velky auto nebude jezdit, ma u mne +. :Sorry:

Nebydlí na Bobravě ? ( zelená 90tka ) :wink:
Já absolvoval STK 21.12.09 ( sem zjistil,že technická končí 28.12.09 - ta hlava :Sorry: hold první STK )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Rosi
tel.: +420-608-084004
auto: LR 110SW Def Td5

#87 Příspěvek od Rosi » 05 led 2010 08:56

Land Jirka píše:Zajeď do Boskovic.
Jezdím na STK s upravenýma laďákama párkrát do měsíce a prochází v pohodě.
Ale chce to zbytečně nedráždit.
U tvýho bych oddělal jen ty lanka.
Ja teda mám taky asi nejlepší zkušenosti z STK v Boskovicích, kde to vesměs se vším s čím sem tam kdy přijel dopadlo dobře, ale s lanďákem s radlicí a spoustou blbinek jsem prostě radši preventivně opatrnej - nerad bych to jel domů sundávat.
Co můžu vřele nedoporučit je STK v Blansku - tam je problém uděůat byť jen evidenční kontrolu :(
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět