... vsetko OK len sa musis zmierit s tym, ze potrebujes vyrezat otvor do napravy a cely ten plech navarit na napravu - teda podstatne komplikovanejsia montaz.Dusan píše:Omlouvam se, ze jsem trochu mimo misu, ale kdyz to vidim, tak docela des.... co si tedy mylsite o tomhle a jejich uzaverach?
http://www.kamdiffs.com/
ARB RD 56 air lock a dalsi problem
Re: ARB RD 56 air lock a dalsi problem
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
No ja som u Ashcrofta reklamoval Detroit Locker rozthnuty 35kami kolesami na V8 RRC brutalnou nemoresnou jazdou. Predpokladal som, ze ma poslu do prdele a oni to poslali vyrobcovi, ktory reklamaciu uznal. Tak snad pochodis rovnako.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Stalo se to, ze se to zkurvilo. Mohla to bejt klidne vada materialu, spatna ocel atd. Myslim, ze reklamace je jasna. Hlavne uz priste ty spery nezavirej. 

reklamacia uznana - ale nemaju rd128 skladom .pride až 2.3.2010

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
uzavierka este nedorazila a už sa zase POSRALA zadna - ta ista zavada ako som mal na prednej - tlači olej do kompresora . ja to asi predam a kupim samosvor a bude pokoj . už na to fakt nemam naladu aj ked je to super vec ked to funguje .
-
To mi hovoris z duse. Mna to tiez presalo bavit utierat furt olej okolo kompresora....patrik píše:kupim samosvor a bude pokoj
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
u mna zatial klud...ale po tom co tu vsetko citam uz nespim tak kludne 

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
nekde musi byt neco spatne udelany pri montazi
to je viac ako iste - montoval to človek čo ma za sebou asi 400 montaži arb uzavierok . ale ked sa dari tak sa dari. podla mna sa zase predrala ta medena trubka . ma najazdene cca 5000km po montaži .
... ak sa predrala medena trubka tak to muselo byt fakt zle namontovane a navyse by potom uzavierka mala fucat.patrik píše:to je viac ako iste - montoval to človek čo ma za sebou asi 400 montaži arb uzavierok . ale ked sa dari tak sa dari. podla mna sa zase predrala ta medena trubka . ma najazdene cca 5000km po montaži .
asi pred hodinou som isiel do Pezinka cca8km . doma som zapol zadnu uzavierku . ked som prisiel do Pezinka bola zapnuta - to znamema ze pretlacilo olej z vedenia spet do difu .počas jazdy zopol komprersor len raz . potom som uzavierku vypol a znova zapol asi 10krat a sprava sa uplne normalne . nič nefuči . asi tu mam bermudsky trojuholnik lebo ani mobil tu dobre nefunguje

... to si isiel 8km na uzavierke ?
ano ale po cca ť5 kilometroch ešte nebola zaskočena - cesta bola skoro rovna - neni som blby- viem ako sa robi s uzavierkou. 

... ja som sa pytal nie nieco naznacoval.patrik píše:ano ale po cca ť5 kilometroch ešte nebola zaskočena - cesta bola skoro rovna - neni som blby- viem ako sa robi s uzavierkou.
... po 5km nebola zaskocena ? to ako vies ?
pohoda
no zastavil som a pomali som skusal ostro zatočit na jednu stranu a zadok diferoval.

Nerad se opakuju,ale tlačit olej zpět do kompresoru to může pouze,když je naplakovaná náprava a to může být zase jen pouze když je ucpané odvětrání nápravy.Bez tlaku v diferencialu by olej nemohl tlačit zpět. 

-
To nie je uplne presne. Plati iba vtedy, ak uzavierka fuci do napravy bokom a je aj ucpane odvetranie. Ak bokom nefuci, nieje z coho napravu natlakovat. Ak nefuci bokom do napravy, tak i keby bola naprava natlakovana akokolvek, olej sa do priestoru pre vzduch v uzavierke nema ako dostat.OME píše:tlačit olej zpět do kompresoru to může pouze,když je naplakovaná náprava a to může být zase jen pouze když je ucpané odvětrání nápravy
Tlak vytvoris zopnutim uzavierky ty sam. Ak mas ale v priestore pre vzduch v uzavierke aj olej, tak ti ho pri vypnuti uzavierky vracajuci sa vzduch berie so sebou. Uzavierka sa "odtlakovava" jedine cez hadicu, ktorou sa aj tlakuje, do napravy a ani inam vyvod nema.OME píše:Bez tlaku v diferencialu by olej nemohl tlačit zpět.
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak s tím nesouhlasím. V nápravě se ti tlakuje vzduch při provozu a zahřávání komponentů. Tím vzduch nabírá na objemu a tlakuje se náprava. K čemu myslíš, že by tam sloužilo jinak to odvzdušnění když tam originále není zádná vzduchová uzávěrka.jezbera ivan píše:To nie je uplne presne. Plati iba vtedy, ak uzavierka fuci do napravy bokom a je aj ucpane odvetranie. Ak bokom nefuci, nieje z coho napravu natlakovat. Ak nefuci bokom do napravy, tak i keby bola naprava natlakovana akokolvek, olej sa do priestoru pre vzduch v uzavierke nema ako dostat.OME píše:tlačit olej zpět do kompresoru to může pouze,když je naplakovaná náprava a to může být zase jen pouze když je ucpané odvětrání nápravy
A věř tomu, že když máš to odvzdušnění přicpaný, tak se ti ten olej protlačí všude přes simerinky a i dovnitř uzávěrky.
Tím samozřejmě neříkám, že nemáš pravdu v té části, že to může natlakovávat i ucházející uzávěrka.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
velmi kratko, odvzdušnenie je v poriadku - a teraz čo???