No však ono to nějak dopadne.
Moderátor: Miky_CZ
jakožto vinař začátečník....přestoupivší kvůli pivnímu pupkuRosi píše:Již jsem avizoval na některých "školeních", že bych si pohrával s myšlenkou přípravy nějakého setkání třetího druhu v lokalitě moravských vinných sklepů. Dotaz zní, byl-li by zájem? Představa je nejlépe všední den, termín třeba březenec-dubenec, soukr. nekomerční sklípek (pro pražáky doposud nepoznaný zážitek) start cca v 17 hod, konec..., spaní v low-price penzionu, destinace Valticko. Lze rozvinout v diskusi
Low s tím má taky něco společnýho?Rosi píše:... spaní v low-price penzionu, destinace Valticko.
Já bych jel, ale jen mě teda musíte schválitRosi píše:Sklípek předběžně rezervován, ubytování taky![]()
Orientačně v druhé půli dubna - termín samozřejmě optimalizujeme
Kapacita těžce omezena = max 15-18 osob, jedná se o rodinný soukromý sklípek - Buriálnkovo Vinařství v Hlohovci (u Valtic).
Cena +/- 600 Kč sklep (komplet konzumace i s jídlem ve formě švedského stolu), ubytování +/- 350 Kč/noc (snídaně se dá asi doobjednat).
Zájemci nechť se mi hlásí SZ - předmět "Školení Sklep".
Kdo dřív mele ten dřív příjde
Jedu , chci prověřit , jak kvalitní víno Rossi nabídnešRosi píše:Sklípek předběžně rezervován, ubytování taky![]()
Orientačně v druhé půli dubna - termín samozřejmě optimalizujeme
Kapacita těžce omezena = max 15-18 osob, jedná se o rodinný soukromý sklípek - Buriálnkovo Vinařství v Hlohovci (u Valtic).
Cena +/- 600 Kč sklep (komplet konzumace i s jídlem ve formě švedského stolu), ubytování +/- 350 Kč/noc (snídaně se dá asi doobjednat).
Zájemci nechť se mi hlásí SZ - předmět "Školení Sklep".
Kdo dřív mele ten dřív příjde
já už psal zprávu...tak jen pro formu...du do toho....Mešky píše:No, tak na to se těším, chytrý řeči o víně u vína mám rád.
Umím čístRosi píše:SZ samozřejmě eviduju, stejně jako ty co neumí číst a píšou to do fóra. Kapacita se plní Fcelku rychle = zbývají poslední 3-4 místa.