už neReverend píše:jo to je za mesic

Moderátor: Miky_CZ
už neReverend píše:jo to je za mesic
Luboš M. píše:Já chci přijet také, ale nebudu vejlet brát, jako komerční představení své výroby. Přivezu na prezentaci své auto na kterém mám nandáno skoro všechno ze své produkce, a když by někdo něco chtěl tak rád dovezu. Nechce se mi, všechno hrncovat přes celou republiku a už vůbec tam u toho celej den sedět. Slevu dám 10% na předem objednané, dovezené a následně objednané zboží. Otázkou zůstává jestli mi takové jednání budou organizátoři tolerovat, chci se na akci podívat jako Luboš M. (pokecat, popít) a ne jako I-D a sehnat co nejvíce zakázek.
Sice nevím jak to bude s mojí účastí, ale myslím že tohle info se může hodit více lidem ...low píše:vzdalenost cca 1km, vice viz. http://www.hotel-byk.ic.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;Safraporte píše: Kontakt? Vzdálenost od místa akce? Ceny za ubytování?
A je to jen pro LR nebo se může přijet podívat i ,,hlídka"?
Dík
to je myslím hodně dobrá cenaNa privát je cena 200, na hotel 400 Kč,.Uhradu pošlete do 15.4.2010 na účet č. 670100-2207194083 kod banky 6210.
Zájem a platbu potvrďte mejlem
Děkuji Vrtal
Václaf píše:Ahoj,rád se přijedu také podívat,Mišák neustále tady lítá s hračkou LR v ruce a huláká ,,DefíkDefík,, takže jemu se to bude líbit obzvlášť. Jen mondeo nechám asi někde stranou aby nedělalo ostudu. Nikdy jsem na takové akci nebyl a LR zatím nemám,ale sny se mají plnit a LOW říkal,že ,,sny se MUSI' plnit !,, takže snad Vám ty autíčka moc neposlintám
tentokrat jsem mel na mysli zrzku od PavlaU s jeji zradnou slivkou.Jarys píše:A zrzka se s tebou po našem posledním večírku ještě baví???
... aku malinovku ?low píše: Apropo kamaradi slovensky, kdyby nekdo jel a privezl malinovku byl bych moooooc vdecenDudo????
Až na to, že chlastali RUM z flašky a ve dvou jich dali několik (flašek)...low píše:tentokrat jsem mel na mysli zrzku od PavlaU s jeji zradnou slivkou.
takovou tu strasne dobrou slivku, co prodavaji v obchode ma to takovou ruzovou etiketu, Dudo 100% viDanoDEF píše:
... aku malinovku ?
... opytame sa Duda. Uvazujem, ze za urcitych okolnosti by som mohol prist pozriet.low píše: ... Dudo 100% vi![]()