... Jardo moje retaze (KONIG) su urcene pre rozmer 285/75R16, 33x12,5R15 a pod. S kuskom rozumu, sikovnosti a za pomoci ocelovich karabin M5 alebo M6 sa daju pouzit aj na 235/85R16. Je pravda, ze na tomto rozmere vdaka svojej sirke budu dlhe a musia byt prelozene jedna cez druhu ale v terene resp snehu je to jedno.MOPADŽI píše:Teď ještě vědět, na který rozměr (285/75 nebo 235/85), mě půjdou lépe ty řetězy
DISKY + PNEUMATIKY, ZVÝŠENÉ PODVOZKY
Re: DISKY + PNEUMATIKY, ZVÝŠENÉ PODVOZKY
- Přílohy
-
- 22112008488.jpg (92.47 KiB) Zobrazeno 4040 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
ad romski
Jestliže auto stojí rovně, tak je to OK
Jen bych pořídil náběhové konusy, aby si po vykřížení pružina sedla tam kam má.

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
No jel jsem s tim uz vcera domu . Na predku byly pera rozdilny stejne jako origo. Tak jsemJenda píše:...takhle to vypada ze je jedno brko proste kratsi.Tusim ze to tu uz nekdo popisoval u Brithpartu,ze to trvalo nez se nasli 4ks podobne delky.Uz jsi s tim jezdil?Ja jen jestli si to nejak treba nesedlo ? Skus se domluvits tim od koho je mas a premerte dalsi sadu![]()
Honza
myslel , ze je to spravne, delsi pod ridice. Bral jsem to u Eliota. Honzo , budu moct nekdy mrknout na ten rozvod, jak jsme se bavili? Cus r. Makas ted ?
Jirko ale podla zaberu romskiho je vidno, ze pruzina je uplne volna tj. nie zle posadena ako je to zvykom pri krizeni bez konusov.Land Jirka píše: Jestliže auto stojí rovně, tak je to OK
Auto rovně stojí to je v pohodě, jenom mi přišlo fakt divný , že origo jsem skoro nemohl dostat ven a tyhle maj vůli , ale obě . Pak koukám na tlumiče a vidím ten rozdíl . Přemýšlel jsem vytočit nějaký podložky , ale to neřeší správný náběh zpět. Dozadu jsem konusy dal , ale na předek jsem nějak nemyslel. Konusy doředu tedy budou stačit ?Land Jirka píše:ad romski
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Dej tam kónusy a budeš mít klid.
Co se týká Terrafirmy, je vždy a u všech sad, pružina která přijde dopředu na stranu řidiče, delší. Eliminuje se tím naklonění auta po jisté únavě pružiin, po nějakém tom čase používání auta. Strana řidiče, je také těžší než spolujezdcova.
Alespoň v mém případě to tak je

Co se týká Terrafirmy, je vždy a u všech sad, pružina která přijde dopředu na stranu řidiče, delší. Eliminuje se tím naklonění auta po jisté únavě pružiin, po nějakém tom čase používání auta. Strana řidiče, je také těžší než spolujezdcova.
Alespoň v mém případě to tak je

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Dano, až se dostanu ze špitálu, zkusím je nasadit na 235 i 285, jestli mě na zkoušku někdo po jednom kole půjčí. Pak koupím zimáky v rozměru, na který bude snažší aplikace.DanoDEF píše:... Jardo moje retaze (KONIG) su urcene pre rozmer 285/75R16, 33x12,5R15 a pod. S kuskom rozumu, sikovnosti a za pomoci ocelovich karabin M5 alebo M6 sa daju pouzit aj na 235/85R16. Je pravda, ze na tomto rozmere vdaka svojej sirke budu dlhe a musia byt prelozene jedna cez druhu ale v terene resp snehu je to jedno.MOPADŽI píše:Teď ještě vědět, na který rozměr (285/75 nebo 235/85), mě půjdou lépe ty řetězy
... to je vec pohladu. Pri 235... budes mat dostatok miesta v blatniku no zabavis sa trostu tymi ocelovimi karabinami. Pri 285 sa zabavis tym, ze budes mat problem s priestorom v blatniku pri nasadzovani. Mozno skusim zajtra cvicne jednu 235ku.MOPADŽI píše:...na který bude snažší aplikace.
... pri 285 mozes mat problem s priestorom pri plnom rejde (suchanie o ramena).
Budu muset , protože mi to dneska vyskočilo jenom na retarderu ve městě . Dík za radu.MOPADŽI píše:Dej tam kónusy a budeš mít klid.
Alespoň v mém případě to tak je![]()
![]()
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ok Dano, písni pak, jak to vypadá na těch 235...DanoDEF píše:... to je vec pohladu. Pri 235... budes mat dostatok miesta v blatniku no zabavis sa trostu tymi ocelovimi karabinami. Pri 285 sa zabavis tym, ze budes mat problem s priestorom v blatniku pri nasadzovani. Mozno skusim zajtra cvicne jednu 235ku.MOPADŽI píše:...na který bude snažší aplikace.
... pri 285 mozes mat problem s priestorom pri plnom rejde (suchanie o ramena).
- Tomo112
- auto: DEFENDER 110 TD5
Potrebujem radu mate niekto skúsenosti s týmito diskami :4MAD disk 5x165,1 16x7 ET-25 http://www.vyvond.sk/images/gallery/548.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; alebo s tímy z britpart katalogu?co su na fotke http://www.land-rover-parts.sk/files/katalog.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; strana 36
- Přílohy
-
- disk.jpg (24.17 KiB) Zobrazeno 3662 x
... hladajTomo112 píše:Potrebujem radu mate niekto skúsenosti s týmito diskami

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=160" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomo112
A ako si spokojný lebo neviem sa nejak rozhodnut co si kúpim pod stromcekDanoDEF píše:... hladajTomo112 píše:Potrebujem radu mate niekto skúsenosti s týmito diskami![]()
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=160" onclick="window.open(this.href);return false;

... maju najazdele len niekolko tisic km a uz tam mam ine (zimne). Zopar povrchovych sramov uz maju. Mam ich na MT sadu. Na hard jazdenie mam tiez ine.Tomo112 píše: A ako si spokojný lebo neviem sa nejak rozhodnut co si kúpim pod stromcek![]()
... v celku spokojnost.
- Tomo112
A niesu tie luce moc tenke? lebo predajca my ich vychvalil do nebies len aby take aj boli preto zistujem znacka 4mad my nic nehovori a tie ZU vyzeraju lepsie si mysli len neviem ake gumy dat nane...DanoDEF píše:... maju najazdele len niekolko tisic km a uz tam mam ine (zimne). Zopar povrchovych sramov uz maju. Mam ich na MT sadu. Na hard jazdenie mam tiez ine.Tomo112 píše: A ako si spokojný lebo neviem sa nejak rozhodnut co si kúpim pod stromcek![]()
... v celku spokojnost.
... nie su masivne. Ako obstoja pri hard jazdeni neviem.Tomo112 píše: A niesu tie luce moc tenke? lebo predajca my ich vychvalil do nebies len aby take aj boli preto zistujem znacka 4mad my nic nehovori a tie ZU vyzeraju lepsie si mysli len neviem ake gumy dat nane...
... 4mad maju na moj vkus blbe ET a z akeho materialu su netusim.
- Tomo112
a ake gumy dat hore 265?alebo co?...DanoDEF píše:... nie su masivne. Ako obstoja pri hard jazdeni neviem.Tomo112 píše: A niesu tie luce moc tenke? lebo predajca my ich vychvalil do nebies len aby take aj boli preto zistujem znacka 4mad my nic nehovori a tie ZU vyzeraju lepsie si mysli len neviem ake gumy dat nane...
... 4mad maju na moj vkus blbe ET a z akeho materialu su netusim.
... co uznas za vhodne 235 alebo 265Tomo112 píše: a ake gumy dat hore 265?alebo co?...
... ja jazdim 285...
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuji poradit mám pneu 255/65 R16, dají se ne ně nasadit řetězy viz obrázek bez nějakých větších úprav nebo jsou už moc velké?Dík.
- Přílohy
-
- 4599107_2.jpg
- (94.25 KiB) Staženo 427 x
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě ty řětězy budou o dost větší, ale chce to vyzkoušet... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4