Moderátor: Miky_CZ
já to pro jistotu ještě nekontroloval,ale něco mi tam klepe,divil bych se,kdyby to bylo v pohodě,protože zatím,co vyjížďka tak něco v pi..brudr píše:Prej tam nejakej borec zpravoval bagr a nekdo,ne on,zavolal majitele te piskovny a ten tam prej jel se podivat co se mu tam deje![]()
![]()
![]()
Byl to dobrej disco sraz,Matoo od Defika me psal kdyz jsem vjizdel doma do garage jestly tam jeste jsme
![]()
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu![]()
![]()
![]()
brudr píše:Prej tam nejakej borec zpravoval bagr a nekdo,ne on,zavolal majitele te piskovny a ten tam prej jel se podivat co se mu tam deje![]()
![]()
![]()
Byl to dobrej disco sraz,Matoo od Defika me psal kdyz jsem vjizdel doma do garage jestly tam jeste jsme
![]()
Jinak mam trosku vituneni pravy zrcatko,volant nejak podezrele nakrivo a trosku me to lita ze strany na stranu![]()
![]()
![]()
Se budu muset na ten krutý kopec zajet podívat ...Old Black píše:Pěkně jste si zablbli.Jestli bude jezdit, žádnej Old Black Hill už nebude!
habakuk píše:Tak taky přikládám pár fotek co jsem stihnul udělat mezi ježděním. Hromada písku je super příště by jsem si mohli udělat nějakej jednoduchej trial na body.
http://habakuk14.rajce.idnes.cz/Pojezdeni_4.12.2011" onclick="window.open(this.href);return false;
nestraš Oldo.proč by nejezdil,zase bude v kondici.uvidíš a všem nám to ukážeOld Black píše:Pěkně jste si zablbli. Já jsem o víkendu organizoval opravu dědka po prvovýstupu. Dnes by se mělo začít. Jestli bude jezdit, žádnej Old Black Hill už nebude! Jen