Moderátor: Miky_CZ
Na cem jste se domlouvali?FHonza píše: 14 čer 2020 20:36 Aplikace nainstalována, XLIFTER aktualizován a vše fungujeChvíli trvalo než jsme se domluvili, ale nakonec vše v pohodě
![]()
Podle postupu jak bylo v návodu jsem vše udělal. Aplikace se spojila bez problémů. Začala ukazovat teplotu kompresoru, ale XLIFTER nereagoval vůbec na to co jsem zadával v aplikaci. Po několika vypnutí/zapnutí aplikace i XLIFTERU a opětovném spojení to začlo reagovat a funguje to. Ale co to začlo reagovat na povely upravování výšky, tak to přestalo ukazovat teplotu kompresoru
On tam fakt nebyl. Do dneska. Na Appstore a Playmarketu je uz asi 10 minut nova verze apky 1.03 kde trailer asist je.Dex píše:Já sem v appce zatím nenašel trailer assist, pod čím to je? Dík
Sent from my iPhone using Tapatalk
Z polohy se bude pocitat rychlost a to bude pouzito k vecem ala upozorneni pri pokusu pustit leveling za jizdy. Vyssi bezpecnost. XLiftery jezdi i v Americe.xxx píše: 02 zář 2020 09:52 Honzo, zajímá mě, proč apka potřebuje přístup k poloze a proč má oprávnění čtení, úpravy a vymazání obsahu SD karty?