Stránka 1 z 1

Konecne jsme se nasli :-)

Napsal: 19 dub 2007 14:45
od moni
Ahoj kluci,

tak tohle je novy macicek. Pripada mi, ze pri rozjezdu to jede trochu pomalu, ale to je asi o zvyk. Automat uz mne zacal bavit, i kdyz ve spicce v Praze vcera jsem radeji nechala ridit kamarada co ma take automat RR. Snad bude dobre slouzit. Bez Vasich rad a tipu bych to nemela :-)
Mejte krasny jarni den, z Jihu zdravi moni

Napsal: 19 dub 2007 15:23
od motohanz
peknej mazel ale zavri si radsi kampotu... :wink: :D

Napsal: 19 dub 2007 15:27
od Hunter
Tyyy brdo, krasavac, presne takovyho bych chtel taky :)

Napsal: 19 dub 2007 18:58
od De Lite
On Freelander jezdí tak nějak pomaleji, nejen při rozjezdu, ale je to dost znatelné třeba i do kopce. Právě to z něj ale dělá takové pohodové auto ( všichni někam spěchají a předjíždějí a Vy si jen tak jedete a vychutnáváte si jízdu krajinou ). Co se týče automatu, tak jsem s ním jezdil tak, že levou nohu jsem si pokrčil a zastrčil za pravou, jinak hrozilo, že jsem několikrát omylem plně sešlápnul brzdu, když jsem chtěl " vyšlápnout spojku ".

Napsal: 19 dub 2007 19:39
od ALF
Hunter píše:Tyyy brdo, krasavac, presne takovyho bych chtel taky :)
Když budeš poctivě pracovat,jako naše velitelka Moni,taky se dočkáš :lol: Alf

Napsal: 19 dub 2007 20:24
od motohanz
De Lite píše:On Freelander jezdí tak nějak pomaleji, nejen při rozjezdu, ale je to dost znatelné třeba i do kopce. Právě to z něj ale dělá takové pohodové auto ( všichni někam spěchají a předjíždějí a Vy si jen tak jedete a vychutnáváte si jízdu krajinou ). Co se týče automatu, tak jsem s ním jezdil tak, že levou nohu jsem si pokrčil a zastrčil za pravou, jinak hrozilo, že jsem několikrát omylem plně sešlápnul brzdu, když jsem chtěl " vyšlápnout spojku ".
jojo dela si i to ze se treba satkem privaze leva noha k sedadlu aby clovek furt nemel nutkani, jeden nebo dva dny a je vylecino.... :wink:

Napsal: 20 dub 2007 03:41
od Wolfee
Nebo se naucte brzdit levou nohou a je to. Hned mas praci pro obe nohy.

Napsal: 20 dub 2007 08:25
od ALF
Wolfee píše:Nebo se naucte brzdit levou nohou a je to. Hned mas praci pro obe nohy.
ČaOFF,to jsem se naučil v komunistickém pravěku,když mi Škoda peněz chcípala na volnoběh. Poprvé,když jsem málem vyletěl předním oknem,jsem zjistil,že to není pedál spojky a po týdnu jsem mohl jet rallye.Ale pokud máš automat,je v létě efektní dát si levou nohu ven z okna.Už jsem to viděl,jen nevím,jestli aktéři měli nohu ven proto aby jim ji kamión natrvalo demontoval nebo jim to nedošlo,co se může stát.ALF

Napsal: 20 dub 2007 08:43
od Wolfee
myslim ze loket venku mi bude uplne stacit. 8)

Napsal: 23 dub 2007 14:19
od motohanz
Wolfee píše:Nebo se naucte brzdit levou nohou a je to. Hned mas praci pro obe nohy.
jenze si vsimni ze casto budes delat to ze stojis zaroven na plynu a na brzde druhou nohou....

Napsal: 23 dub 2007 15:54
od Wolfee
S tim stanim na obou pedalech to neni tak zly. Proste kdzy ridim Range Rovera tak nikam nespecham ( ono to se to k takovemu autu ani moc nehodi)

Napsal: 23 dub 2007 16:00
od OC
Někdy se to i hodí, když člověk potřebuje jet centimetr po centimetru a je to jen na kratičkou chvíli, že nemá smysl zapínat redukci. (A také u starších aut, jež na rozdíl od LR nemají TC, je brzda+plyn docela účinná náhrada.)