Freelander 5 dveře
Moderátor: Safraporte
Freelander 5 dveře
Ahoj všem,mám free Td4 rok2004.S autem jsem celkem spokojený ale přídou mi nedomyšlený 5 dveře,hlavně v tom jak musí sjet sklo dolů aby jsem mohl otevřít dveře.V zimě když je sklo přimrzlé tak se do kufru nejde ani dostat.cca před rokem mi prasklo lanko na stahování okna,bláhově sem si myslel,že to bude otázka několika stokorun nakonec stála oprava několik tisíc(musí se koupit celej mechanizmus novej i s motůrkem)Po této výměně mám občas problém,že když stahuju okno u těchto 5 dvří a poté ho chci zavřít,okno vyjede nahoru zapípá to a samo zase sjede dolů a až třeba na podesáté se vytažení okna povede.Poslední co se mi stalo dnes je to,že mi v ruce zůstal plast.výlisek kde je uložený mechanizmus na otvírání dveří,zámek na klíč a osvětlení spz.Chci se Vás jen zeptat jestli s tím má někdo podobnou zkušenost a kolik mě bude stát asi oprava popřípadě kolik stojí ten plastovej bazmek.Díky ctorvi 

-
- tel.: 0944968526
- auto: freelander 1.8 3.dv.
Re: Freelander 5 dveře
mne sa to stalo tiez.....ja som to urobil tak,ze som do zamku strcil kluc,otocil a pockal az sa okno zasunie.....a bol klud
a ta klucka praskla aj mne v zime mi zamrzla....ale zatial funguje....

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Co jsem koukal, tak novej stojí kolem 4 000,-Kčctorvi píše:...Chci se Vás jen zeptat jestli s tím má někdo podobnou zkušenost a kolik mě bude stát asi oprava popřípadě kolik stojí ten plastovej bazmek.Díky ctorvi

Zkus si to dát do poptávky http://landroverforum.klape.cz/forum/viewforum.php?f=3" onclick="window.open(this.href);return false; a určitě ti přijde nabídka, ať už na nový nebo na použitý
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych i vedel, kde to koupit za cca 3.800 vc. DPH, ale aby me pak nekdo neumravnoval, ze sem davam komerci odkaz 

Free Td4 2004 HSE automat
-
- tel.: 721708312
- auto: Freelander Td4
S pípáním okna jsem měl stejný problém. Vyjelo, zapípalo a sjelo. Problém byl v zatuhnutí mechaniky a okno se v dolní poloze při sjetí nedostalo až do pozice, kdy elektronika dostala signál - možno zavřít (je to debilní). Stačilo okno v otevřené poloze kdy se dostalo do nejnižší pozice trochu dotlačit o kousek dolů a bylo po problému.ctorvi píše:Ahoj všem,mám free Td4 rok2004.S autem jsem celkem spokojený ale přídou mi nedomyšlený 5 dveře,hlavně v tom jak musí sjet sklo dolů aby jsem mohl otevřít dveře.V zimě když je sklo přimrzlé tak se do kufru nejde ani dostat.cca před rokem mi prasklo lanko na stahování okna,bláhově sem si myslel,že to bude otázka několika stokorun nakonec stála oprava několik tisíc(musí se koupit celej mechanizmus novej i s motůrkem)Po této výměně mám občas problém,že když stahuju okno u těchto 5 dvří a poté ho chci zavřít,okno vyjede nahoru zapípá to a samo zase sjede dolů a až třeba na podesáté se vytažení okna povede.Poslední co se mi stalo dnes je to,že mi v ruce zůstal plast.výlisek kde je uložený mechanizmus na otvírání dveří,zámek na klíč a osvětlení spz.Chci se Vás jen zeptat jestli s tím má někdo podobnou zkušenost a kolik mě bude stát asi oprava popřípadě kolik stojí ten plastovej bazmek.Díky ctorvi