Znate nekdo tuhle 200tdi?
Moderátor: stan
Znate nekdo tuhle 200tdi?
Cau chlapi,
muzete mi nekdo neco napsat k tyhle Diskarne?
Vypada to docela lakave, navijak, stan, susplechy.
Mate nekdo zkusenost s takovou upravou?
Dik,
Martin
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/9193941" onclick="window.open(this.href);return false;
muzete mi nekdo neco napsat k tyhle Diskarne?
Vypada to docela lakave, navijak, stan, susplechy.
Mate nekdo zkusenost s takovou upravou?
Dik,
Martin
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ry/9193941" onclick="window.open(this.href);return false;
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: Znate nekdo tuhle 200tdi?
odtialto z fóra nie je. A zrejme ho ani nikto nebude poznať. Rozhodne je to zaujímavý kúsok s tou strechou. No až na mieste sa dá odhadnúť, aké investície si to vypýta. Toto konkrétne asi bude nejaká homemade úprava no existujú aj špecializované nadstavbárske firmy, čo to robia. Ak je to také niečo, bude to mať štítok. A mnohí z fóra by radi poznali detaily.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Stoji tak 150 metru ode mne
Pri prvnim pohledu na ni jsem premyslel, kolik v ni uz bydli zvirat.

No, na fotkach vypada jakz takz.
Nemohl by jsi to trochu omrknout?
Ja jsem dost daleko od Brna.

Co znamena trochu omrknout?Martan píše:No, na fotkach vypada jakz takz.
Proste to trochu omrknout, jak je to rezavi, zachovaly atd.
Jestli tesni ten stan, koroze ze spodu a tak.
Je to jen prosba, kdyz jsi tak blizko.

Ok, zkusim se podivat, ale se stanem asi moc nepocitej pokud vypada jak ten vnitrekMartan píše:Proste to trochu omrknout, jak je to rezavi, zachovaly atd.![]()

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ak očakávaš, že to kúpiš a budeš jazdiť, tak to nemusím ani vidieť a viem, že nie. Tam treba vyskúšať funkčnosť mechanických vecí, navijaku a vychádzať z toho, že to má lift, pevnostňák, naviják a spanie. No celé to potrebuje repas. Hnilé to bude určite, Takže to je naozaj pre niekoho, kto ráta s faktom, že to dovezie domov, zhodí karosériu, vyvarí, alebo vymení rám, porobí nápravy, minimálne pretesní prevodovky a motor, povyvára karosériu, vymení, alebo naimpregnuje plachtu... A samozrejme poriadne vytepuje ten smrad, lebo to auto má prirodzene niečo za sebou. Skrátka, je to základ na prácu pre niekoho, kto si vie väčšinu spraviť sám a tak neráta cenu práce. Inak to bude stáť majlad.
Tá strecha asi nebude homemade a také niečo nové stojí viac ako celé toto auto. Pre niekoho, kto bude pravideľne využívať spanie, je zrejme fajn vec.
Tá strecha asi nebude homemade a také niečo nové stojí viac ako celé toto auto. Pre niekoho, kto bude pravideľne využívať spanie, je zrejme fajn vec.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
No,tak nejak jsem si to,asi naivne,predstavoval.
Ze to tak nejak bude funkcni,byt trochu ojete.
Ale spis to bude tak,jak pises.
Ze to tak nejak bude funkcni,byt trochu ojete.
Ale spis to bude tak,jak pises.

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
U takoveho auta je nakup urcite jenom zacatek, ale scenar muze byt ruzny. Dopredu ale tezko soudit. Ale nebude to asi auto sednout a jezdit.
No co na to rict
Startuje to dobre, ale zvuky mi nic nereknou, rekl bych, ze neco nekde fouka bokem. Spodek je orezlej, ale nevidel jsem na prvni pohled nejake prozrane diry (to neznamena, ze nebudou). Hydraulika na otevreni stanu funguje, Navijak jsem nezkousel, ale snad taky. Je pretesnenej zadni diferak a loziska v kolech. Celta na stanu je hodna oprav nebo vymeny. Dokonce tam jsou i matrace a povlecene
Motor je poctive uplne celej do blata a nejakych sra*ek, i kapota motoru je zevnitr jako prase, takze auto poznalo asi i nejakou tu vodu a blato. Cely auto uvnitr smrdi a moje alergie na psy nenechala dlouho na pochybach, smrdi to dost psama. Reknu to asi tak, za 100 - 150 000,- investice bych si nasel lepsi auto
)) Tohle auto vypada jako kdyz ho nekdo cestou z Ukrajiny domu zaparkuje do bazaru.

Super, diky za provereni.
Usetril jsi mi cestu.
Usetril jsi mi cestu.

Neusetril ja tomu prd rozumim, je to jen to co jsem videl a muj osobni nazor, nic technickehoMartan píše:Super, diky za provereni.
Usetril jsi mi cestu.

podle mě to není zas tak špatná cena za 200Tdi
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743
Mob. 739 491 743
to že vypada ošklivě nemusí notně znamenat že je špatná- moje taky vypada jako by byla na několikalete expedici a motor a vše funguje... pravda mam vůli na mezinapravě ...
discovery 1
sudajs píše:to že vypada ošklivě nemusí notně znamenat že je špatná- moje taky vypada jako by byla na několikalete expedici a motor a vše funguje... pravda mam vůli na mezinapravě ...

- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
taky bych řek dobrá cenofka 

Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)