kdo by jste si chtěl zasoutěžit o 2x dvě vstupenky na tuto akci - tady je možnost.
Vlož do tohoto fóra fotku s tématem LandRover ideálně i s originálním komentářem.
Dva výherce vybere 2.října večer Hynek Čermák - ambassador Land Roveru

Moderátor: Miky_CZ
Hanys_a_Kaca píše: 26 zář 2019 10:46 Mám svojí fotkou soutěžit o vstupenku na reklamu?
To nechápu ještě víc než software tédépětky.
Taky na to koukám
Právě že bych šel taky na tu 10.00 ale nevím jak lupeny.cuisine píše:Jdu v pátek dopoledne. Už jsem se na něj jel podívat do Frankfurtu, tak už to nebude takový šok ani zklamání, spíš tam hodím nějakou řeč s osazenstvem a tak.
Jak jsem psal v tématu nového LR, za mě na první statické dojmy zatím spíše zklamání, ale ještě jsem se s ním neprojel. Ale loni touto dobou jsem byl na autosalonu v Paříži, kde měl premiéru nový Suzuki Jimny - rám, dvě tuhé nápravy , mechanická páka řazení 4x4 a reukce a i mechanická parkovačka. A k tomu za mě osobně velmi povedený vzhled s jedinou chybou a to je chybějící provedení s pěti dveřmi.
Doufal jsem, že Def půjde podobnou cestou jako Jimny, ale bohužel. Nečekal jsem, že nový model bude tak ergonomicky přívětivý jako původní, ale doufal jsem v rámovou konstrukci s aspoň tuhou zadní a takovou zvětšenou verzí nového Jimnyho nebo něčeho jako LC řady 7. Vzhled exteriéru mě zatím ničím nezaujal a nebýt možnosti třímístné lavice vpředu tak i interiér plný displejů za mě nic moc.
Jsem tedy ještě zvědav na tu "užitkovou" řadu , která má přijít.