Nazdar,
jo, zařekl jsem se, že po D2 a D4 už Defa tunit nebudu, ale i tak se zeptám: kdo tu jezdí s Xlifterem? Ještě se na Defa neprodává, ale vím, že tu pár kousků jezdí s prototypama a vychytávají se mouchy. A konkrétní dotaz: hází to hodně hlášek? Je to spolehlivé? Nějaký komentář?
A druhý dotaz: má tu někdo na Defovi lift rods? pokud ano, jaké jezdíte pneu a distančky ano/ne a jak dlouhé lift rods máte.. A kde se to dá koupit? Nikde je nevidím, jen na Aliexpress a pod...
Díky
Otta
New Def - nazvedat (Xlifter, tyčky..)
Re: New Def - nazvedat (Xlifter, tyčky..)
Ahoj
Kdyby jsi chtěl tak tyčky tady mám 2". Měl jsem je tam než jsem sehnal xlifter.Pneu do terénu mám 275/65R18 dali by se dát ještě větší ale kdyby prasknul třeba měch tak takhle to dojede.
Kdyby jsi chtěl tak tyčky tady mám 2". Měl jsem je tam než jsem sehnal xlifter.Pneu do terénu mám 275/65R18 dali by se dát ještě větší ale kdyby prasknul třeba měch tak takhle to dojede.
- Přílohy
-
- t.jpg (82.74 KiB) Zobrazeno 1098 x
Re: New Def - nazvedat (Xlifter, tyčky..)
Ahoj, díky za nabídku. A jak je na tom ten Xlifter - máš ho tedy na Defenderovi? Spokojenost? Trochu se rozepiš, jak to funguje, zda to hází nějaké hlášky, či úplně bez problémů, a pod.
Můžu ještě link na to kde jsi koupil ty tyčky? 2 palce je na mě zbytečně moc, pokud by měli 1,5, nebo jen palec, tak bych o tom uvažoval...
Díky moc
O.
Můžu ještě link na to kde jsi koupil ty tyčky? 2 palce je na mě zbytečně moc, pokud by měli 1,5, nebo jen palec, tak bych o tom uvažoval...
Díky moc
O.