Óoooo, děkuji za pochvalu. Na jaře založíme vlákno zahradyRover píše:Luboši to je krása..., ale nejenom auta, ale i ten Tvůj rybníček, barák a ta příroda okolo...,

Moderátor: Miky_CZ
Óoooo, děkuji za pochvalu. Na jaře založíme vlákno zahradyRover píše:Luboši to je krása..., ale nejenom auta, ale i ten Tvůj rybníček, barák a ta příroda okolo...,
Renovace u Molčanu????jourin píše:Konecne poradny auto![]()
![]()
tak tohle mi neda abych se nepridal k exhibici
Original fabricka, ex S.Kvaizar po totalni renovaci se sedackami a ochranym ramem dle aktualni platne homologace pro zavody
PARÁDA, je vidět, že byla do detailu odvedená dobrá práce. Máš fotku motoru? Jakej tam je? Převody? Máš super soutěžák, ten můj je takovej replikotuningjourin píše:Konecne poradny auto![]()
![]()
Original fabricka, ex S.Kvaizar po totalni renovaci se sedackami a ochranym ramem dle aktualni platne homologace pro zavody
Presne tak, ja na to nemam ani cas ani ruce :-D a Petr je desne sikovnej a poctivejTom LTR píše:
Renovace u Molčanu????
Tady jsou komplet vsechny fotky http://www.pmautosport.cz/index.php?opt ... &catid=124 je tam motor se kterym jsem to koupil a na posledni strance je motor co jsme do toho postavili...KRANG píše:PARÁDA, je vidět, že byla do detailu odvedená dobrá práce. Máš fotku motoru? Jakej tam je? Převody? Máš super soutěžák, ten můj je takovej replikotuningjourin píše:Konecne poradny auto![]()
![]()
Original fabricka, ex S.Kvaizar po totalni renovaci se sedackami a ochranym ramem dle aktualni platne homologace pro zavodyAle mě se líbí.. Hlavně ta prdelka na těch eresách je bomba
Můžem dát závod, když mi dáš patřičnej náskok
will.26 píše:to není moc dobré vlákno.........to je provokace
MOPADŽI píše:To: Mikulec - To je co jsi dal, je 200RS. Udělali je v Kvasinách v počtu asi 2Ks+ jednu 180RS. Dobré auto, ale je škoda, že to tenkrát dedotáhli...
Specifikace: Karoserie: Dvoudvéřové dvoumístné kupé, prototyp Motor: vzadu a pohon zadních kol, řadový čtyřválec s rozvodem OHC, objem 1997 cm³, vrtání 87 mm a zdvih 84 mm, komprese 11,0, dva dvojité karburátory Weber, výkon 120 kW (163 koní) při 6000 ot/min, točivý moment 205 Nm při 5000 ot/min Převodovka: pětistupňová Hmotnost: 805 kg, Max. rychlost 200 až 210 km/h podle převodů Zrychlení 0-100km/h pod 7 s Vyrobeny: 3 kusy (2x 200RS 1x180RS)
MOPADŽI píše:Šestnáctiválec Matra, to je švehol... Také mám rád tu značku. Vše ale nelze
![]()
Alpinu mám, ne sice A110 co měl Hubáček, ale poslední a nejsilnější model, co se dělal A610 turbo. Nádherný auto![]()
Foto dodám, až to bude poskládaný. Auto prochází celkovou rekostrukcí, tak dám zatím něco z rozpracovanosti.