chci jít na Disco-téku aneb jaký motor pro Disco

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
shimi
tel.: NOKIA vyšupovací :o)
auto: SAMEC
Kontaktovat uživatele:

Re: chci jít na Disco-téku aneb jaký motor pro Disco

#21 Příspěvek od shimi » 22 led 2010 22:29

jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#22 Příspěvek od Sláma Karel » 23 led 2010 10:30

shimi píše:jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát
Už se to tu řešilo. Vysvětloval jsem tam celej postup. Ale v kostce je to podle roku. Od rv 96 je to už trochu řešení, ale v pohodě. Pokud máš do 95 tak ti stačí koupit jenom ten mechanizmus odklápění.

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

shimi
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od shimi » 23 led 2010 13:17

já mam 98, tak až to budu řešit tak se stebou Karle dohodnu a nějak to pořešíme když je to teda řešitelnej problém,ale je na to ještě dost času :lol:

Sláma Karel píše:
shimi píše:jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát
Už se to tu řešilo. Vysvětloval jsem tam celej postup. Ale v kostce je to podle roku. Od rv 96 je to už trochu řešení, ale v pohodě. Pokud máš do 95 tak ti stačí koupit jenom ten mechanizmus odklápění.

K

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#24 Příspěvek od Sláma Karel » 25 led 2010 00:36

Tak to je pak několik variant řešení.
Vždycky budeš muset vyřezat ty spodní kozičky na kterých máš sedačky přišroubovaný teď.
Budeš muset koupit ty odklápěcí spodky ze třídveřové Disco.

A teď buďto koupíš ty spodky z třídvéřové od rv96 a půjdou tam tvoje sedačky,
nebo koupíš nějaké od rv 89, kterých je podstatně víc a budeš to tam muset dát i ze sedačkama a přetáhnout si tam svoje potahy,
nebo budeš muset udělat redukce šířku pojezdů mezi tou kozičkou a tvojí sedačkou a ještě ty kozičky snížit.

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

shimi
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od shimi » 25 led 2010 14:05

no tak to bych viděljako lepší variantu ty spodky ze sedaček 96 aby to bylo jednoduší,ale začnu to řešit až po tom co udělám to ležení venvitř :mrgreen:

Steve
auto: D.I manuál 1997

#26 Příspěvek od Steve » 25 led 2010 17:30

První bych pořešil sedáky, abys věděl, jak a kam se budou sklápět. Podle nich bych dělal teprve ten pelech :wink:
Discovery je životní styl.

shimi
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od shimi » 25 led 2010 19:11

no ten lepech sem už viděl v jedný diskošce pěkně udělanej a chci to udělat stejně,je ale potřeba pořád hejbat předníma sedákama,stačí je jen kus sklopit dopředu a jde o to že je otrava pořád točit tim kolečkem,ty sklápěcí z třídvířka tam budou fungovat určitě a bude to tomu pelechu určitě stačit takže není problém udělat nejdřív pelech :lol:
Steve píše:První bych pořešil sedáky, abys věděl, jak a kam se budou sklápět. Podle nich bych dělal teprve ten pelech :wink:

Odpovědět