chci jít na Disco-téku aneb jaký motor pro Disco
Moderátor: Miky_CZ
- shimi
- tel.: NOKIA vyšupovací :o)
- auto: SAMEC
- Kontaktovat uživatele:
Re: chci jít na Disco-téku aneb jaký motor pro Disco
jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Už se to tu řešilo. Vysvětloval jsem tam celej postup. Ale v kostce je to podle roku. Od rv 96 je to už trochu řešení, ale v pohodě. Pokud máš do 95 tak ti stačí koupit jenom ten mechanizmus odklápění.shimi píše:jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
já mam 98, tak až to budu řešit tak se stebou Karle dohodnu a nějak to pořešíme když je to teda řešitelnej problém,ale je na to ještě dost času

Sláma Karel píše:Už se to tu řešilo. Vysvětloval jsem tam celej postup. Ale v kostce je to podle roku. Od rv 96 je to už trochu řešení, ale v pohodě. Pokud máš do 95 tak ti stačí koupit jenom ten mechanizmus odklápění.shimi píše:jo já si chci sehnat sedadla z třídvířka až budu dělat to spaní,ale nevimjestli tam pasujou jen přendat a nebo jestli je to nějakej problém je tam dát
K
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak to je pak několik variant řešení.
Vždycky budeš muset vyřezat ty spodní kozičky na kterých máš sedačky přišroubovaný teď.
Budeš muset koupit ty odklápěcí spodky ze třídveřové Disco.
A teď buďto koupíš ty spodky z třídvéřové od rv96 a půjdou tam tvoje sedačky,
nebo koupíš nějaké od rv 89, kterých je podstatně víc a budeš to tam muset dát i ze sedačkama a přetáhnout si tam svoje potahy,
nebo budeš muset udělat redukce šířku pojezdů mezi tou kozičkou a tvojí sedačkou a ještě ty kozičky snížit.
K
Vždycky budeš muset vyřezat ty spodní kozičky na kterých máš sedačky přišroubovaný teď.
Budeš muset koupit ty odklápěcí spodky ze třídveřové Disco.
A teď buďto koupíš ty spodky z třídvéřové od rv96 a půjdou tam tvoje sedačky,
nebo koupíš nějaké od rv 89, kterých je podstatně víc a budeš to tam muset dát i ze sedačkama a přetáhnout si tam svoje potahy,
nebo budeš muset udělat redukce šířku pojezdů mezi tou kozičkou a tvojí sedačkou a ještě ty kozičky snížit.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
no tak to bych viděljako lepší variantu ty spodky ze sedaček 96 aby to bylo jednoduší,ale začnu to řešit až po tom co udělám to ležení venvitř 

První bych pořešil sedáky, abys věděl, jak a kam se budou sklápět. Podle nich bych dělal teprve ten pelech 

Discovery je životní styl.
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
no ten lepech sem už viděl v jedný diskošce pěkně udělanej a chci to udělat stejně,je ale potřeba pořád hejbat předníma sedákama,stačí je jen kus sklopit dopředu a jde o to že je otrava pořád točit tim kolečkem,ty sklápěcí z třídvířka tam budou fungovat určitě a bude to tomu pelechu určitě stačit takže není problém udělat nejdřív pelech

Steve píše:První bych pořešil sedáky, abys věděl, jak a kam se budou sklápět. Podle nich bych dělal teprve ten pelech