tak jsem koukal a skutečně ve spodní červené patici ve spodní části olej
předpokládám že dráty od vstřiků jsou ty 5x žluté s barevnými proužky ty jsou nejvíce od oleje .
olej tedy leze přímo středem kabelu po lanku v bužírce ,co se vyřeší výměnou kabelu nestací kabel jen po cestě oholit a upravit izolaci aby to nepokračovalo?
olej
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Toho se nelekej, pro klid duse muzes vysusovat. Ja osobne 1-2 krat do roka lehce necim savym vysusim a nechavam. Dle meho je zbytecne premistovat
ridici jednotku. Muzes obcas i vycistit konektory, ale pozor, nejdriv, vyndat klicek, nechat chvili v klidu a pak vysusovat. S klicem v zapalovani nedelej radeji nic, usetris si problemy.
Standa
ridici jednotku. Muzes obcas i vycistit konektory, ale pozor, nejdriv, vyndat klicek, nechat chvili v klidu a pak vysusovat. S klicem v zapalovani nedelej radeji nic, usetris si problemy.

Standa
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: olej
To jsou ony stačí jak píšeš oholit, pocínovat, zaizolovat, ale pak bych vyměnil kabeláž na vstřiky ty jsou pod hliníkovým víkem a tam začíná celej problém. Vystříkal i kontakty nějakým čističem dělal jsem to (Servisol Super 10) je to čistící mazadlo spojů. MilošIIMirek píše:tak jsem koukal a skutečně ve spodní červené patici ve spodní části olej
předpokládám že dráty od vstřiků jsou ty 5x žluté s barevnými proužky ty jsou nejvíce od oleje .
olej tedy leze přímo středem kabelu po lanku v bužírce ,co se vyřeší výměnou kabelu nestací kabel jen po cestě oholit a upravit izolaci aby to nepokračovalo?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
a este 2 hnede...Mirek píše: ... jsou to ty žluté uplně na kraji RJ a červené patice tedy ty nejspodnější když je RJ na svém místě
alebo prestuduj
http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".