v poslednej dobe sa mi stane,ze ked vopcham kluc do spinacej skrinky a otocim ,zacne silno cvakat cca kazde 2 sekundy v elektrickej "rozvodni" pri nohach spolujazdca(alebo niekde tam- myslim).akoby nejaky stikac (rele?
silne cvakanie v elktrike D1 ?
Moderátor: Miky_CZ
- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi
silne cvakanie v elktrike D1 ?
hladal,ale nenasiel...
v poslednej dobe sa mi stane,ze ked vopcham kluc do spinacej skrinky a otocim ,zacne silno cvakat cca kazde 2 sekundy v elektrickej "rozvodni" pri nohach spolujazdca(alebo niekde tam- myslim).akoby nejaky stikac (rele?
) sa nevie rozhodnut ci zopnut alebo nie.je to silne cvakanie.ked necham pretocit starter prestane to ,no sem tam nie.
cim by to mohlo byt???rozmyslal som ci by to nemohol robit alternator- vsade sama sol???
nemate stym niekto skusenosti? najhorsie ,ze rano o 4:00 idem na par dni a auto nutne potrebujem
.startuje v pohode, no mam halucinacie ci ma to niekde nenecha
. nenecha? budem rad za kazdy nazor.diikes
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi
Re: silne cvakanie v elktrike D1 ?
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
Takto to mám urobené aj ja, ale dal som ju aj na chladič. Nedal som konope ale teflónovú šnúru.marek sk,lm píše:som sa toho dozvedel...nevadi.prestalo
amam pre vas nieco - na mrazovu poistku na vrchu termostatu pasuje vodarenska zatka 1/2 colova
jazdil som bez vody a nie a nie zakurit v aute.asi som ju moc dotiahol ked som sa v tom hrabal.tratil sa tlak cez trhlinu a pri dotahovani som ju na benzinke urval.pruuuser jak hovado.nastastie som zohnal vodarensku zatku
![]()
![]()
je tam stale a dal som ju na konope
to asi nikto na aute nemate, zavit utesneny konope
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
chlapi mne to stale zopina v spolujazdcovej sedacke v lavom zadnom dolnom rohu hlavne ked sa na nej pri jazde kolisem mam ich v elektrike a vykurovane skusal som odpajat kable ale stale to cvaka
Real Land Rover is built, not bought
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Marku, já a nejen já,jsme si objednali zátky od Rosomáka - Výroba CPRO- http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;marek sk,lm píše:nastastie som zohnal vodarensku zatku![]()
![]()
je tam stale a dal som ju na konope
to asi nikto na aute nemate, zavit utesneny konope
Je to kovová zátka s O kroužkem a funguje to stoprocentně .....
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "