LR forum a Firefox
Moderátor: Acon
LR forum a Firefox
Mám následující problém: Ve Firefoxu (v.3,6) se mi nelze na forum přihlásit. Heslo se mi nabídne, po odkliknutí se zobrazí hláška "byli jste úspěšně přihlášeni" objeví se můj nick a vše ostatní a asi za 2 vteřiny mi to zase spadne do odhlášené polohy. Začalo to z ničeho nic, upgradoval jsem FF a bez výsledku.
Všechny ostatní servery kde je vyžadováno přihlášení fungují naprosto bez problémů. Jenom LR forum zlobí.
V Exploreru není problém, tam to funguje, leč ten se mi příčí používat.
Nemáte někdo tip co by to mohlo způsobovat? Díky
Všechny ostatní servery kde je vyžadováno přihlášení fungují naprosto bez problémů. Jenom LR forum zlobí.
V Exploreru není problém, tam to funguje, leč ten se mi příčí používat.
Nemáte někdo tip co by to mohlo způsobovat? Díky
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
Re: LR forum a Firefox
Prohlížim ve Firefoxu v3.5.7 a žádnej problém tak to abych se vyvaroval upgradu na v3.6. Vlastně mi to jednu dobu taky blblo, používal jsem dočasně Operu a pak se to zas nějak "samo" spravilo ve Firefoxu.
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
tak mám úplně ten samej problém... po aktualizaci mi to nejde.. takže musim v exploreru
Tom LTR píše:tak mám úplně ten samej problém... po aktualizaci mi to nejde.. takže musim v exploreru

Tím to nebude, problém se mi vyskytuje asi přes 3 verze FF (tak nějak od listopadu), ale až teď jsem si řekl, že by se mi líbilo kdybych mohl mít všechny záložky v jednom browseruKRANG píše:Prohlížim ve Firefoxu v3.5.7 a žádnej problém tak to abych se vyvaroval upgradu na v3.6. Vlastně mi to jednu dobu taky blblo, používal jsem dočasně Operu a pak se to zas nějak "samo" spravilo ve Firefoxu.
mě to už ve FF dlouho nechodi,proto používám ex a zatím v poho,zacínám mít pocit, že co aktualizace = problém
Děkuji Ti příteli za jasnou a oučinnou radu. Již vše fachá jako zamladaColonel píše:Smazte susenky (Cookies) a bude to zase fungovat

pajam píše:Tom LTR píše:tak mám úplně ten samej problém... po aktualizaci mi to nejde.. takže musim v exploreru
![]()
, používej google chrome
Já serfuju na Chromu a jsem spokojený... občas mi to nechce stránku najít, ale dám aktualizovat a je to.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Rado se stalo kamarade 

pablo.gs píše:Děkuji Ti příteli za jasnou a oučinnou radu. Již vše fachá jako zamlada![]()
Disco I Modroush - holátko