Disco 1 centralne zamykanie.
Moderátor: Miky_CZ
Disco 1 centralne zamykanie.
Začalo mi blbnúť auto.Ak ho nechám odomknuté 5 min.tak už neštartuje.Objaví sa kontrolka s kľúčíkom.Musím auto diaľkovým ovladačom zavrieť potom otvoriť a potom už funguje.Som z toho nervvozny.Nevie niekto čo tomu je?
Re: Disco 1 centralne zamykanie.
Mne tak funguje tiež, stačí len odomknúť a imobilizér sa deaktivujeMarianKo píše:Začalo mi blbnúť auto.Ak ho nechám odomknuté 5 min.tak už neštartuje.Objaví sa kontrolka s kľúčíkom.Musím auto diaľkovým ovladačom zavrieť potom otvoriť a potom už funguje.Som z toho nervvozny.Nevie niekto čo tomu je?
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat
ano presne tak mas aktivny imobilizer.Richard B píše: Mne tak funguje tiež, stačí len odomknúť a imobilizér sa deaktivuje
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Mne to robí stále dokola.Auto odomknem diaľkovým ovládačom.Idem na jazdu.Prídem domov.Auto odparkujem ale nezamknem.Keď chcem za 5 min.naštartovať,už svieti kontrolka s kľúčikom a neštartuje.Musím zamknúť,odomknúť a už ide.
... to robi spravne ( aky je to rocnik ). Ked je aktivny imobilizer tak to takto robi. Neviem presne ale skus stlacit iba odomknutie to by malo odblokovat imobilizer. Pozri co pise navod.MarianKo píše:Mne to robí stále dokola.Auto odomknem diaľkovým ovládačom.Idem na jazdu.Prídem domov.Auto odparkujem ale nezamknem.Keď chcem za 5 min.naštartovať,už svieti kontrolka s kľúčikom a neštartuje.Musím zamknúť,odomknúť a už ide.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Ročník 97.Návod nemám.Idem to odomknúť,a uvidím čo to spraví.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Stačí jenom zmáčknout odemknutí a imobilizér se vypne. Funguje ti to správně, je to kvůli tomu že když zapomeneš zamknout auto, tak aby ti s ním nikdo neodjel. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Taky to tak mám
D.I 1997. Poprvé jsem se lekl, když jsem po pár minutách chtěl odjet a ono nic!!
Jen je zajímavé, že při odemknutí dálkáčem mi někdy bliknou směrovky a někdy zase ne. Při zamykání vždy třikrát, to je OK. Ale proč při odemykání jen někdy?

Jen je zajímavé, že při odemknutí dálkáčem mi někdy bliknou směrovky a někdy zase ne. Při zamykání vždy třikrát, to je OK. Ale proč při odemykání jen někdy?
Discovery je životní styl.
Je to tak.Auto som nechal otvorené a po 5 min.už blikal kľúčik.Stlačil som odomknutie a auto štartuje.Ďíky.Sláma Karel píše:Stačí jenom zmáčknout odemknutí a imobilizér se vypne. Funguje ti to správně, je to kvůli tomu že když zapomeneš zamknout auto, tak aby ti s ním nikdo neodjel. K