Wolfee píše:Czerwca je CervenRudaK píše:Von ten polocký hantec nejni až tak zlý,ale to : czerwca ? To je červen nebo červenec
Děkuji

Moderátor: Miky_CZ
Wolfee píše:Czerwca je CervenRudaK píše:Von ten polocký hantec nejni až tak zlý,ale to : czerwca ? To je červen nebo červenec
Hmmm,škoda,tou dobou se už budu houpat na trajektu směr Sardinie,což na druhou stranu taky není špatná destinace pro LRKRANG píše:To by mohl bejt zajímavej vejlet. Ale pánovat víkend půl roku dopředuVyluštil jsem, že je to 25-27 června 2010
Zdenku, až to nastuduješ, tak mi pak řekni co mám dělat, naplánuj mi harmonogram a dej mi vědět plsmoon13 píše:Jestli teda dobře rozumím, tak ta cena vstupného je podle toho, kdy se registruju resp. zarezervuju?
Jo, přesně tak.moon13 píše:Jestli teda dobře rozumím, tak ta cena vstupného je podle toho, kdy se registruju resp. zarezervuju?
Už to mám nastudovaný. Mám ti naplánovat harmonogram? Jak to jako myslíš?Rosi píše:Zdenku, až to nastuduješ, tak mi pak řekni co mám dělat, naplánuj mi harmonogram a dej mi vědět pls
MOPADŽI píše:Já platím až na místě, bo poslední chvíle, jeden nikdy neví
moon13 píše:MOPADŽI píše:Já platím až na místě, bo poslední chvíle, jeden nikdy nevína tom něco je! Ale tak zase lepší to mít levnější o 30 Euro nebo kolik a ty pak vrazím třeba do nafty
MOPADŽI píše:Já platím až na místě, bo poslední chvíle, jeden nikdy neví
To mi něco připomíná: ...von pije volejRudaK píše:Ty piješ naftu ?
A nebo taky. když si tejden před tím zlomíš nohu...tak to tam budeš mít předplacený na další sezónumoon13 píše:MOPADŽI píše:Já platím až na místě, bo poslední chvíle, jeden nikdy nevína tom něco je! Ale tak zase lepší to mít levnější o 30 Euro nebo kolik a ty pak vrazím třeba do nafty
Neklan píše:Tak přihlášeno a zaplaceno. Po vyplnění přihlášky (pro jistotu přes anglickou verzi webu) mi okamžitě přišly mailem detaily ohledně platby - bez udání ceny a tady je menší chaos, protože ve vlákně "booking" je uvedeno, že mám zaplatit 150PLN a ve vlákně "prices" platí pro aktuální periodu 10. - 15. 02. cena 52 éček, což je skoro o 4 stovky korun víc. Pro jistotu jsem zaplatil těch 52 éček, i tak to mají ty kluci polský velmi levné. Platil jsem normálně přes int. bankovnictví KB a zadal jsem to samozřejmě jako zahraniční platbu. Počítám, že mi strhnou ještě tak 2 stovky za tu platbu, ale to uvidím až zítra. Do chlívku na číslo účtu příjemce je samozřejmě třeba zadat IBAN formu čísla. Tolik tedy pro RuduK (slíbil jsem podrobnou reportáž z platební operace
![]()
).
Jinak Wolfee mě docela nalomil, takže možná také pojedu už ve čtvrtek, ať si to pořádně užijeme.