Jak bylo výstižně napsáno na tom černým tričku .....
It's a LAND ROVER - thing - you would't understand!
Díky za sraz, bylo to působivé.
Moderátor: Miky_CZ
Proč ne... akorát že zatím nebyl čas je zpracovat, tak jsem vybral jen pár na nichž je aspoň zhruba poznat, co na nich jeKocur píše:dejte sem kazdej fotky
Ty Defíci s "L" to jste byli vy? Nebo někdo jiný? L=Sudety pro neznalé...George píše:Čágo šílenci,
moc moc povedené,dokonce to konečně chytlo i mou drahou polovičku,
díky všem za bezva strávený čas. Potápko nezapomeń se zeptat na ty kola,když tak přidám páté kolo + 1pneu celkem za 18tis.
George.![]()
Pelješac pro mně rozhodně není zemně neznámá, spíš naopak, myslím, že brzo zkusíme vymyslet nějaký workshop meet pro pacienty, obávám se, že se Ti ozvu...Sam píše:Obrázek se sapíkem je nejlepší.....Za posledních pár dnů jsem si ani vínko nedal
Ale koncem týdne si jedu pro vínko na Pelješac, když bude dobré, zkusíme někde popovídat.....
A to je škoda, že ses neozval, já si celou dobu říkal, kdepak je Rover? A kdepak je, hrome, Enfieldka?Rover píše:OC: dobrý, fotky dobrý, škoda, že jsme spolu nepokecali, akorát jsem se na Tebe jemně usmíval, že jsi si musel musel myslet, že jsem lehce přihřátej, když já jsem od přírody takový plachý...
Jo Same, obrázky mého velmi, ale velmi oblíbeného Austina Powerse rotuju jednou za 3 dny, myslím, že všechny jsou dost hrozný, ale toho s tím sapíkem tam kvůli Tobě nechám aspoň 5 dnů, chceš?Sam píše:Obrázek se sapíkem je nejlepší.....Za posledních pár dnů jsem si ani vínko nedal
Ale koncem týdne si jedu pro vínko na Pelješac, když bude dobré, zkusíme někde popovídat.....
Já Tě poznal podle barvy auta, kterou jsem Ti kdysi našel v mých kouzelných tabulkách, Enfield byl celou dobu v trezoru nahoře v klubovně a jak tam bylo tolik lidí, tak už na něj nějak nebyl čas, možná škoda, možná příště..., zbylo mně 120 ks nábojů..., budu chodit častěji na střelnici, aby se mně nezkazily...OC píše:A to je škoda, že ses neozval, já si celou dobu říkal, kdepak je Rover? A kdepak je, hrome, Enfieldka?Rover píše:OC: dobrý, fotky dobrý, škoda, že jsme spolu nepokecali, akorát jsem se na Tebe jemně usmíval, že jsi si musel musel myslet, že jsem lehce přihřátej, když já jsem od přírody takový plachý...
Jo, jo, L jako Sudety jsem RR viděl, ale když on byl na mně moc novej, tak jsem ho moc nezkoumal, ale možná to byla chyba, v L jako Sudetech mám kamarády a ještě k tomu jsem v Sudetech nějakou dobu chodil na základku (Desná v Jiz.hor.), takže se pořád cítím trochu jako místní..., setrvačnost... , mám to tam rád, moc...George píše:Pro Rovera,
L jako Sudety jsme měli,ale na Range Roveru a zeleným heč.
George![]()
![]()