Jakou Diskošku pro rozjetí?

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Colombo
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Colombo » 19 čer 2007 14:39

Milosi, diky za tip, nicmene jak jsem rikal, nejsem moto-expert a se zaborenou hlavou do motoru poznam, kam se leje volej a kam dolít vodu do odstrikovace .... a tvuj tip je sice levny, ale od pohledu vyzyvá k dobrodružství věčných oprav ... nebo se myslis pletu? Loni jsem kupoval Free za temer 300, rad bych ho prodal nejak rozumne, abych za utrzene poridil Disko ... tzn. nepotrebuju ho za kazdou cenu koupit za 80-100.000, na druhou stranu pul mega na nej taky nemam.

Pokud mate nekdo dalsi tipy ... sem s nima ...nebo optimalne mi je poslete na SZ .... 8)
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998

OC
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od OC » 19 čer 2007 14:49

No, já nevím, samozřejmě na toto jsou zde mnohem povolanější, nicméně já se vždy přepevně domníval, že libovolný Land Rover zcela automaticky spadá do kategorie "dobrodružství věčných oprav", ba co více, že je to tak nějak součást kouzla našich nádherných vozů? ;)
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

Colombo
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Colombo » 19 čer 2007 15:37

to OC: Vyplyva sand z toho tvoje rada takova, ze "kup tu nejlevnejsi ""Sunku"" - o to vetsi zabava to bude a o to vice budes LR pozitivni"?? ....

zni to zajimave, ale prece jen bych princeznu radeji nejprve osvobodil a tepre az pak si ji vzal. Nebo respektive vzal si nejakou Kolodejem nedotcenou, nezakletou, zdravou / i kdyz treba trochu starsi ;-)
Naposledy upravil(a) Colombo dne 19 čer 2007 15:54, celkem upraveno 1 x.

OC
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od OC » 19 čer 2007 15:45

Colombo píše:to OC: Vyplyva sand z toho tvoje rada takova, ze "kup tu nejlevnejsi ""Sunku"" - o to vetsi zabava to bude a o to vetsi budes LR pozitivni"?? ....
No ono to bylo míněno spíše jako vtípek bez hlubšího smyslu ;)

Ale když tak o tom přemýšlím... v jistém smyslu ano (leč nepředpokládám, že by ses jí řídil, stejně jako jsem se jí neřídil sám) -- ono je svým způsobem patrně optimální pořídit si na běžné ježdění Volvo a na blbnutí nějakého relativně levného Defíka.

Nicméně jak jsem naznačil již v závorce, kupříkladu já mám Rangieho na běžné ježdění i na cokoli jiného, co se zrovna přinatrefí ;)
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html

discover
auto: LR D4
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od discover » 19 čer 2007 16:03

To Colombo:
Presne takovou prinzeznu/carodejnici a starsi mam doma. Dam i zadarmo. Pak ji posli dal. :lol: :lol: :lol:
Standa

De Lite
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od De Lite » 19 čer 2007 17:03

To Colombo: A proč chceš měnit? Vždyť Freelander zvládne skoro vše, co Disco. Pomíjím tedy nějaký hardcore trial... Měl jsem možnost jezdit s Disco, bylo to dobré svezení, vyjela vše, co jezdím s Freelanderem, trošičku jsem ji ošlehal větvemi, jelikož přeci je malinko větší ( nevešla se mi na lesní stezky - a to co do výše, tak i šíře ) a docela jsem byl nervozní ze spotřeby - pod 10l/100 km nešla ( TD5 ).
Freelandering - stav duše

Colombo
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Colombo » 19 čer 2007 17:05

to Dicover: jestli je pojizdna, tak se domluvime .... tebou navrzena cena je ma oblibena ;-)

Colombo
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Colombo » 19 čer 2007 17:21

to De Lite: Ta potreba vyvstala tak nejak po Presticich a duvod je nejen prostor v aute, ale i kufru, moznosti auta mimo silnici, ktere myslim jsou o dost dal nez Free a pak zvazuju utek od benzinu ... a co se tyce spotreby ... s Free jsem ted na 11,5 litrech, coz zrovna malo neni... takze Disko predpokladam pri bezne jizde vys nepujde (diesel verze).

Odpovědět