Něco o mně...

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
LITTLE STINKER

Něco o mně...

#1 Příspěvek od LITTLE STINKER » 09 lis 2008 00:12

Tak jsem tady a koukám, že jsem se Vám narodil zrovna v nějakým rozvodovým řízení... Mě to neva, vlastně tomu ani nemůžu rozumět. A není třeba... S přihlášením byly nějaký problémy, teda s registrací. Ale ovoce přišlo. Jsem tu. Ze starý rodiny do nový... Díky.
Chci se jen představit a to se už vlastně děje. Ňákej ten měsíc tu brouzdám. To, co se tak často objevovalo na minulým fóru, to se mě týká beze zbytku. JE TO SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST! Auto ještě žádný nemám. Ale rozhodně půjdu do DISCOVERY. Teda mám dobrý auto, to jo, ale ne OFF.
Ob týden se zamiluju do jinýho a než se rozkoukám, je prodanej. Na trojku nemám, takže sjíždím bazary na netu i v okolí Prahy. Dnes jsem v Brně očumoval třístovku (98). V Praze mám zas vyhlídlou II V8 (99). A to je mazec! Pro mě jako pro úplný disko nemluvně... Jo, díky Vám mám načteno, ale stejně je pak to rozhodnutí na mě a to je na tom taky dobrý. Díky za ty všechny rady, který ani nebyly adresovaný mě.
Mě je k padesátce a živím se převážně herectvím. Trochu lezu po skalách, trochu kajakařím, pěšky taky rád. Chystám se příští léto do Rumunska. Byl jsem tam loni jen na skok a úplně mě očarovalo. Takže už pomalu plánuju to léto příští. Alespoň na měsíc se tam chystám. A proto ten OFF a co jinýho, než "starou dobrou anglii"..! Jo, kdybyste někdo chtěl do divadla, hraju ve švanďáku na Smíchově a jmenuju se Luboš Veselý.
Ty jo, to je písmen..! Tak víc třeba na ňákým srazu a doufám, že už budu na vlastních všech čtyřech. Zatím.
:wink:

vladob8
tel.: +421905582959
auto: D2 Td5

#2 Příspěvek od vladob8 » 09 lis 2008 01:10

No to je super ten rozvodak som prekonal uz skor (99) teraz prekonavam rozvodovku na Free (tecie mi olej) a z noveho vztahu mam noveho pasaziera...vid moj prispevok http://www.landroverforum.cz/forum/view ... &start=620, tak ta tu vitam za seba, cau Vlado z BA rv.1957 :D
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion

ALF
Kontaktovat uživatele:

Re: Něco o mně...

#3 Příspěvek od ALF » 09 lis 2008 06:55

LITTLE STINKER píše:Tak jsem tady a koukám, že jsem se Vám narodil zrovna v nějakým rozvodovým řízení... Mě to neva, vlastně tomu ani nemůžu rozumět. A není třeba... S přihlášením byly nějaký problémy, teda s registrací. Ale ovoce přišlo. Jsem tu. Ze starý rodiny do nový... Díky.
Chci se jen představit a to se už vlastně děje. Ňákej ten měsíc tu brouzdám. To, co se tak často objevovalo na minulým fóru, to se mě týká beze zbytku. JE TO SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST! Auto ještě žádný nemám. Ale rozhodně půjdu do DISCOVERY. Teda mám dobrý auto, to jo, ale ne OFF.
Ob týden se zamiluju do jinýho a než se rozkoukám, je prodanej. Na trojku nemám, takže sjíždím bazary na netu i v okolí Prahy. Dnes jsem v Brně očumoval třístovku (98). V Praze mám zas vyhlídlou II V8 (99). A to je mazec! Pro mě jako pro úplný disko nemluvně... Jo, díky Vám mám načteno, ale stejně je pak to rozhodnutí na mě a to je na tom taky dobrý. Díky za ty všechny rady, který ani nebyly adresovaný mě.
Mě je k padesátce a živím se převážně herectvím. Trochu lezu po skalách, trochu kajakařím, pěšky taky rád. Chystám se příští léto do Rumunska. Byl jsem tam loni jen na skok a úplně mě očarovalo. Takže už pomalu plánuju to léto příští. Alespoň na měsíc se tam chystám. A proto ten OFF a co jinýho, než "starou dobrou anglii"..! Jo, kdybyste někdo chtěl do divadla, hraju ve švanďáku na Smíchově a jmenuju se Luboš Veselý.
Ty jo, to je písmen..! Tak víc třeba na ňákým srazu a doufám, že už budu na vlastních všech čtyřech. Zatím.
:wink:
Ve švanďáku, na smíchově a Veselý, tak švandy, smíchu a veselí je tady potřeba, alespoň LITTLE teď, když polovina osádky má po volbách zbaleno a chystá se vyrazit plnou parouback od Prahy směr západ. Tak Tě tady vítám a držím palce, ať nějaký LR stojí co nejdříve před divadlem. :lol:

LITTLE STINKER

#4 Příspěvek od LITTLE STINKER » 09 lis 2008 13:51

Díky za přivítání! Jo, taky jsem do prava. No, to mě ani nenapadlo, že kdyby bylo třeba, přes kopečky jen s LR!!! Ale k tomu snad nedojde?!

papavel.k

#5 Příspěvek od papavel.k » 09 lis 2008 17:28

:D nu ahoj...je nás tu nových vícero :lol: ....a co to co to dividlo jde do ofr?....jjjj....JASNÉEEE...a jedině do LR......Discavery mňamky...

...divadlo JD v ČB zdraví Švanďák :lol:

přeju krásné dny nejen Tobě, ale i všem ostatním :D

LITTLE STINKER

#6 Příspěvek od LITTLE STINKER » 09 lis 2008 18:09

Jo, dík, zdravím zpět do ČB! :wink:

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od MOPADŽI » 09 lis 2008 20:36

Chlapi, rozhodujete se srcem, a to hlavní. Ty auta maj duši :idea:, to mně můžete věřit. Také nejsem z nejmladších...a poznáte jak to je krásné, vyrazit někam na výlet s takovým autem. Prostě, odbočíš, prozkoumáš, a votomtoje.
A taky vo tom, že to v Octávce, Fábii atd. nezažiješ :wink:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

hrabe
tel.: 00421903849869
auto: LR Discovery Td5
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od hrabe » 02 bře 2010 21:53

Jó úplně Tě chápu, už třetí týden mi na dvorku diskotačí Td5,je flaškově zelená,po dobrých majitelích a splníl se mi dětský sen.
Prvotní nákaza se dostavila s filmem Obklíčeni slony kde jsem jako dítě nachápal jak může pískem zavalený motor LR fungovat.
A pak už to jen dozrávalo a dozrávalo. Defa jsem vyloučil protože mám rád trochu toho pohodlíčka,o Fré se tu kdosi vyjádřil že
je to auto pro manželku do Kauflandu takže Diskotéka to vyhrála.Tak ať se Ti to co nejdřív povede......

hynek
tel.: 604 25 63 97
auto: Disco 5, Def Td5
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od hynek » 09 bře 2010 00:41

Ahoj Luboši... :P Tak tě tady vítám a čumím jako blázen !!!! Jak to že vůbec nevím že si nakaženej Discofil..!!!!! Gratuluju je to dobrá nemoc....přináší svobodu a vyčištění mozku...zvláště v naší práci..!!!! Okamžitě se ozvi a pomůžu ti vybrat auto...at už v tom jedeš na plno...zdraví tě Hynek Čermák.... :D

Odpovědět