Chci se jen představit a to se už vlastně děje. Ňákej ten měsíc tu brouzdám. To, co se tak často objevovalo na minulým fóru, to se mě týká beze zbytku. JE TO SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST! Auto ještě žádný nemám. Ale rozhodně půjdu do DISCOVERY. Teda mám dobrý auto, to jo, ale ne OFF.
Ob týden se zamiluju do jinýho a než se rozkoukám, je prodanej. Na trojku nemám, takže sjíždím bazary na netu i v okolí Prahy. Dnes jsem v Brně očumoval třístovku (98). V Praze mám zas vyhlídlou II V8 (99). A to je mazec! Pro mě jako pro úplný disko nemluvně... Jo, díky Vám mám načteno, ale stejně je pak to rozhodnutí na mě a to je na tom taky dobrý. Díky za ty všechny rady, který ani nebyly adresovaný mě.
Mě je k padesátce a živím se převážně herectvím. Trochu lezu po skalách, trochu kajakařím, pěšky taky rád. Chystám se příští léto do Rumunska. Byl jsem tam loni jen na skok a úplně mě očarovalo. Takže už pomalu plánuju to léto příští. Alespoň na měsíc se tam chystám. A proto ten OFF a co jinýho, než "starou dobrou anglii"..! Jo, kdybyste někdo chtěl do divadla, hraju ve švanďáku na Smíchově a jmenuju se Luboš Veselý.
Ty jo, to je písmen..! Tak víc třeba na ňákým srazu a doufám, že už budu na vlastních všech čtyřech. Zatím.