Moderátor: Acon
Neřekl bych, že BF AT jsou zase tak průměrný!RudaK píše:Mám průměrnýgumy BFG AT a sem maximálně spokojený . Na silnici dobrý a v terénu toho moc nenajezdím
kolik vydrží?RudaK píše:Já jen opisoval předchozí příspěvek.
Jasně,že jsem s BFG AT na D III spokojený . Dám hodně na vizáž a ta je ( stiling ), kilometrovou výdrž mají taky dobrou. Jak se píše " Výborný poměr Cena - výkon "
Jenda píše:...crawlery na asfaltu rapidne mizej v porovnani s MT treba od BfG![]()
H.
Četl jsem o jednom maníkovi z Anglie, který na nich najel 80 tisíc mil (128 tisíc km)stan píše:kolik vydrží?RudaK píše:Já jen opisoval předchozí příspěvek.
Jasně,že jsem s BFG AT na D III spokojený . Dám hodně na vizáž a ta je ( stiling ), kilometrovou výdrž mají taky dobrou. Jak se píše " Výborný poměr Cena - výkon "
jen dodatek, zastavil ho "simir" na dalnici Ostrava - Frydek-Mistekstan píše:Mel bych takovy stupidní dotaz - jak je to s tema pneumatikama dle technicaku?
Dneska mi jeden znamy vykladal, ze si na nem zgustli policajti a stalo ho to 2000,- Je sice fakt, ze na jeho aute je na prvni pohled videt, ze je ma vetsi, nez asi maji byt, ale presto... Ma nekdo nejake zkusenosti?
Stavros píše:spis si kup nejaky normalni gumy. Tyhle jsou zalepeny az beda.