Východní čechy
Moderátor: Safraporte
Východní čechy
Najde se někdo poblíž? Okolo Pardubic.Skočit na pivko nebo tak pokecat o FREE.
Re: Východní čechy
Tak aspon do 100kmMilda1 píše:Najde se někdo poblíž? Okolo Pardubic.Skočit na pivko nebo tak pokecat o FREE.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Autoland, je od Červené vody. Michal Peřina u Ústí nad Orlicí.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Miland od Seče pokecet se může
- XXXJenda.xxx
- tel.: 723310895
- auto: Freelander Td4 2000
Zdravím
Já bydlím kousek od Přelouče, ale kloudná řeč na téma Free semnou nebude, ještě se vněm vůbec nevyznám a snad to tak i zůstane. Chtěl bych víc času strávit za volantem než pod autem.
Spíš mě poslední dobou láká vyzkoušet co vykastrovaný freečko svede, takže kdyby jste plánovaly výlet do bláta a měli chuť občas něco popotáhnout, rád se přidám.
P.S. lano mám do pěti tun
Já bydlím kousek od Přelouče, ale kloudná řeč na téma Free semnou nebude, ještě se vněm vůbec nevyznám a snad to tak i zůstane. Chtěl bych víc času strávit za volantem než pod autem.
Spíš mě poslední dobou láká vyzkoušet co vykastrovaný freečko svede, takže kdyby jste plánovaly výlet do bláta a měli chuť občas něco popotáhnout, rád se přidám.
P.S. lano mám do pěti tun

-
Kostelec nad Orlicí rád se podělím o zkušenosti a rady o free.TEL. 602458012
-
- tel.: 773682959
- auto: freelander td4
ahoj, pořídil jsem freelandera před prázdninama. rád se setkám a pivko je taky dobrý nápad. spíš bych čerpal info od tebe.
sportu zdar, petr
773682959
sportu zdar, petr
773682959
Polickaaaa, ale pokec bude na urovni "jo, ma to fakt 4 kola a vsechny se tocej" 

-
Tak se někdy domluvíme,momentálně nejezdím odešel mi snímač otáček,čekám až mi ho pošlou a pak dám vědět.
Zdravím. Jsem přímo z Pardubic. Rád pohovořím. Teď hledám někoho kdo má nepotřebnou visko spojku na pokusy.
-
Kostelec nad Orlicí,mám jednu visco,na jaký pokusy je ještě plně funkční,ale radši jsem koupil novou.
Chtel bych vyzkouset repas.Podle me je vse jen o oleji, ktery se bezne u jinych znacek meni. Proto bych zkusil visco vypustit a v laborce na universite porovnal vlastnosti noveho dostupneho viskozniho oleje se starym.
-
Aby se mohla vypustit ,musí se navrtat a pak použít nějakou zátku,mrknu na to a ještě dám vědět.
Tak se zkuste domluvit spolecne, at to jeden nenavrta pak po zemi strikackou nelovi vzorky pro druheho 

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Pan Baláž vyvrtává 2 otvory proti sobě obsah vypustí , dá novou náplň a otvory zavaří, přebrousí, natře a je hotovo 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Vrtá do bočních stěn spojky, nebo po obvodu? Může někdo udělat výkres od ruky kde vrtat?
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
vrtá po obvodu na střed 2 proti sobě 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Vrtat po obvodu není asi úplně dobrý nápad.Po obvodě je totiž ozubení.
- Přílohy
-
- visco.jpg (16.93 KiB) Zobrazeno 7503 x
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
Tagr:tagr píše:Pan Baláž vyvrtává 2 otvory proti sobě obsah vypustí , dá novou náplň a otvory zavaří, přebrousí, natře a je hotovo

- Kontaktovat uživatele: