Opravdu podařená akce, původně jsem nevěděl, co od toho čekat, byla moje první, ale byl jsem víc než příjemně překvapen. Super lidi, krásný auta, neuvěřitelné výkony v trialu, pohodová organizace, hezký spaní pod širákem a večerní ohně. Díky všem, co jsem od nich něco koupil, za hezký hračky a všem, se kterýma jsem mohl pokecat a samozřejmě speciální poděkování Úďovi, že se mnou dal ten kanďák Pálavy.
A jen perlička na závěr, když jsem odjížděl, tak jsem zjistil, že stejnou cestou na Pístov, jak jsem přijel, už neodjedu, protože někdo vedle té závory, kterou jsme předtím objížděli, nasypal hromadu kamení a hlíny (nebo to byla jiná závora ?)

, takže jsem zoufale bloudil po všech slepých odbočkách, na které jsem narazil, až jsem dojel zpátky k base campu a střihl to nahoru na louku, že to zkusím trefit na ten Rančířov. Netrefil. Jak jsem proskákal přes tu nejvíc rozježděnou část (uprostřed na mapce - viz úvodní příspěvek od lowa), tak jsem dál bloudil, až jsem vyjel asi někde v pravém horním rohu, kde už jsem to na nějakou lesní asfaltku musel vzít přes škarpu, protože mě ty zátarasy všude už pěkně štvaly. Takže nakonec jsem si neplánovaně taky docela zajezdil, přece jenom v tom Free a ve mě nějakej ten terénní duch bude.
Jo a moje fotky zde:
http://gunboy.rajce.idnes.cz/100423_Jihlava/" onclick="window.open(this.href);return false;
Land Rover Freelander 2 TD4_e 2.2 Experience S manual MY2010, barva Zermatt silver, Terrain Response a plno dalších blbin