Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Re: Lanďáci zdravíte se?
Hlásím se ke zdravení. Sám mávám na všechno co má na kapotě zelený ovál.
M
M
kdo se stavoval na pumpě v Bejkvi se tříbrným defikem s vlekem
potkávám ho tam často 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
Včera kolem 18h nahoře na Baranďáku z vedlejší ulice tato Disco. Sorry zapomněl jsem jméno i když jsme spolu jeli ve vláčku z Prahy na Jihlavu.
- Přílohy
-
- P1010738.JPG (76.37 KiB) Zobrazeno 6236 x
Land Rover Freelander 2 TD4_e 2.2 Experience S manual MY2010, barva Zermatt silver, Terrain Response a plno dalších blbin
Včera (pátek 7.5.) jseem v Napajedlích viděl zahraniční
tmavomodrou D.II se slovenskou SPZ.
Škoda, mohli jsme hodit řeč....
Někdo odsud?

Škoda, mohli jsme hodit řeč....

Někdo odsud?
Discovery je životní styl.
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, ani jsem si tě nevšimnul, tak tě zdravím aspoň tady...Gunboy píše:Včera kolem 18h nahoře na Baranďáku z vedlejší ulice tato Disco. Sorry zapomněl jsem jméno i když jsme spolu jeli ve vláčku z Prahy na Jihlavu.

dneska 3 ruzne Disco v okolo bratislavy vsichni zdravili s usmevem
jeden s pevnostakem a navijakem jeste k tomu troubil co to slo 

v pátek ráno na mně blikal zelenej defik
cestou z Mělníka 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
No a stejně jako loni, Otrokovice 1.5., akce modelářů na Štěrkovišti:
9.5. jsem absolvoval cestu Louny - Praha - Louny, potkal jsem tak 10 různejch LR a pouze jeden pozdrav!
Polepšete se, nebaví mě zvedat pac bez odezvy . . .

Jééé Steve to je bezva když každý rok uvidím, že mu má bejvalka slouží (hele má ještě na druhé straně logo papíren?). Jinak té jsem se vzdával těžko (trochu zvedlá, spaní v autě, oba pevnosťáky, navijáček Husky, tlumiče Proflexy, všechny špéry, trochu přečipováno), ale bylo zapotřebíSteve píše:No a stejně jako loni, Otrokovice 1.5., akce modelářů na Štěrkovišti:

Je hezká, obešel a nafotil jsem ji ze všech stran. Jen by mě zajímalo, kdo ji má. Stál jsem skoro vedle, stejně jako loni, ale nikoho jsem u ní nezachytil.....Škoda.
Ale nevadí, hlavně že se objevují Diskošky na cestách i necestách....
Ale nevadí, hlavně že se objevují Diskošky na cestách i necestách....

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
dneska sem potkal v porube u skoly na 17 listopadu vinoveho range, radku nebyl jsi to ty?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
čípak disco parkovalo dnes u Prašné brány, přímo před ČNB na vyhrazeném parkování pro nějaké potentáty ? Nálepka fóra přes celé dveře 

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj nebyl jsem to já "bo" byl od rána až do 14 hod v servise.Miky_CZ píše:dneska sem potkal v porube u skoly na 17 listopadu vinoveho range, radku nebyl jsi to ty?
Ale sem tam se tam pohybuji.
Zdar Radek.
kamarad dneska videl, ze nekdo hodil cerne Disko se zahradkou na strech (mozna nekolikrat) z dalnice mezi navadecem studenky/bravantic..kdo z fora? byli tam hasici, policajti..
A fuj!!
Včera byl na potkání celkem úspěšný den.
Ve Vsetíně u benzinky pod nadjezdem (Shell) když jsem tankoval, přijela nějaká řidička s černým D.III, jak jsem zaplatil, přijel modrý RR, zatroubil jsem, nesměle odpověděl...O kus dál od Zlína Černé fríčko s vozíkem, mávnul jsem, a v Malenovicích v protisměru přes tři pruhy dlouhý Defík (110?), pozdravili jsme se.

Včera byl na potkání celkem úspěšný den.
Ve Vsetíně u benzinky pod nadjezdem (Shell) když jsem tankoval, přijela nějaká řidička s černým D.III, jak jsem zaplatil, přijel modrý RR, zatroubil jsem, nesměle odpověděl...O kus dál od Zlína Černé fríčko s vozíkem, mávnul jsem, a v Malenovicích v protisměru přes tři pruhy dlouhý Defík (110?), pozdravili jsme se.

...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 23:14, celkem upraveno 1 x.
Dneska, vlastne vcera 20.5. za husovickym tunelem v Brne jsem potkal v protismeru tusim Brudra. Maval jsem ale zdravim i tu!
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- WOYTA
- tel.: +420 606 854 519
- auto: Discovery ll td5
Včera 20.5. kousek za Dobříší zelená D1 s nerez rámem.... zablikal jsem- mával. Někdo z fora?
Dneska mě na magistrále předjížděl friťák dvojka, takže jsem čekal nějakou maminu vezoucí ratolest v sedačce do nedalekého hyperblázince Arkády a místo toho jsem se kupodivu dočkal toho, že spolujezdec si na mávání a ukazování zdvižených palců dokonce stáhnul okno. Milé překvapení, děkuji.
Když jsem jel zpátky, tak jsem na jižní spojce předjížděl Disco 1 v pěkném stavu s jihočeskou spz, mávám a řidič - mladý kluk - kouká, co že to po něm chci...
Někdy se to prostě tak sejde, že je všechno naopak.
Když jsem jel zpátky, tak jsem na jižní spojce předjížděl Disco 1 v pěkném stavu s jihočeskou spz, mávám a řidič - mladý kluk - kouká, co že to po něm chci...
Někdy se to prostě tak sejde, že je všechno naopak.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250