Freelander I problem s kardanom
Moderátor: Safraporte
Freelander I problem s kardanom
Zdravim,
moze sa nieco pokazit ked jazdim bez kardanu (taha len predok)? Cely kardan od rozvodovky po zadny dif. je odmontovany, nakolko som daval novu rozvodovku a po zalozeni kardanu a prejdeni cca 50km rozdrbalo visa spojku, tak som odmontoval kardan.
Teraz jazdim len s predkom, moze sa nieco pokazit?
Dakujem za rady
moze sa nieco pokazit ked jazdim bez kardanu (taha len predok)? Cely kardan od rozvodovky po zadny dif. je odmontovany, nakolko som daval novu rozvodovku a po zalozeni kardanu a prejdeni cca 50km rozdrbalo visa spojku, tak som odmontoval kardan.
Teraz jazdim len s predkom, moze sa nieco pokazit?
Dakujem za rady
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Re: Freelander I problem s kardanom
nemůže... moze sa nieco pokazit?
Spíš by mne zajímalo, jak ti to ,,rozdrbalo" visco spojku ...
Dik za odpoved,
k tej visa spojke - pri jazde zrazu nieco buchlo a NOVA visco spojka nezdrzala, siel som tak 15-30 km/h rychlostou spat do servisu (30 km) a VISCO spojka bola rozpadnuta (na tych gumach sa hojdali nejake zelezne obruce). V servise zmontovali kardan a doteraz jazdim len s prednym nahonom. Novy kardan+visco spojku uz mam len sa bojim zamontovat, aby ma to po 20km zas neprekvapilo a nebodaj rozbilo novu pridavnu rozvodovku, ...
k tej visa spojke - pri jazde zrazu nieco buchlo a NOVA visco spojka nezdrzala, siel som tak 15-30 km/h rychlostou spat do servisu (30 km) a VISCO spojka bola rozpadnuta (na tych gumach sa hojdali nejake zelezne obruce). V servise zmontovali kardan a doteraz jazdim len s prednym nahonom. Novy kardan+visco spojku uz mam len sa bojim zamontovat, aby ma to po 20km zas neprekvapilo a nebodaj rozbilo novu pridavnu rozvodovku, ...
A měl jsi kardan vyvážený?
Tak ten kardan + visco spojka bol kupeny ako cisto novy. To ho treba este aj vyvazovat?
-
nenairam píše:Tak ten kardan + visco spojka bol kupeny ako cisto novy. To ho treba este aj vyvazovat?
Ak myslis obruce, tak ti len asi odisli stropne loziska-pravdepodobne boli stare,kup si nove a originaly.nairam píše:Dik za odpoved,
Dakujem za odpoved,
ale ten kardan bol novy cize v zaruke, tak mi vymenili za novy aj visco spojkou.
ale ten kardan bol novy cize v zaruke, tak mi vymenili za novy aj visco spojkou.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj to je celé nějaké divné , nemůžeš sem dát fotky ?
díky

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
...Odchraplo mu tlmič torznych kmitov ?...
http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 0918296388
- auto: freelander 98
ahojte,nepredava niekto ram na free 89 diky
-
Myslíš asi 99, ne? A rám jaký? Přední ochranný? A proč to píšeš do topiku s kardanem?snen píše:ahojte,nepredava niekto ram na free 89 diky
-
- tel.: 0918296388
- auto: freelander 98
som tu novy a neviem sa este poriadne orientovat,myslel som rocnik 98 prehodil som cisla,inak diky