Co se pantu tyce,jsou opravdu super a vydrzej i nejakou tu ranu.Mam je na tech origo mrizkach temer 3roky

Honza
Moderátor: Miky_CZ
Kluci děkuji za chválu a hlavně tobě Jendo. PlatímJenda píše:Lubos ma bezkonkurencen krasny a kvalitnezpracovany veci(a to od nej nic nemam) ale zastanu se anglanu.Ty mrizky mam origo a neni na nich vada![]()
Co se pantu tyce,jsou opravdu super a vydrzej i nejakou tu ranu.Mam je na tech origo mrizkach temer 3roky![]()
Honza
Jj, chtěl jsem zachovat stejný vzhled a masivnost původní mřížky.Neklan píše:Luboši, musím říct, že tohle je asi nejlepší plechová mřížka na Defa, kterou jsem viděl. Nevím, jak vypadá nasazená, ale představuji si, že z dálky nebude vidět rozdíl a je rozhodně odolnější, než ta plastová. Fakt pěkné. Mít Defa, tak do ní jdu za jakoukoli cenu.
... a ja uz som vesal hlavu, ze nic pre mna. Fakt super vyrobky... uz len marketing, web shop a podme na anglanov.Luboš M. píše: Pevná je dost a ve finálních kusech ještě budou vzadu dvě příčky pro případné vyřezání kvůli rychloběžnému navijáku.
Luboš M. píše:Žebříček Defender 90/110
zinkovaný, lakovaný
2500,-vč.DPH
Dej mi 14 dnů a udělám. Mám na něj již jednoho zákazníka. Cena cca stejná.tkala píše:Luboš M. píše:Žebříček Defender 90/110
zinkovaný, lakovaný
2500,-vč.DPH
Co takhle žebříček na D3. By se mi moc hodil ke stanu.
Tom
Hezky, bylo to ode mě plácnutí do vody, moc jsem tomu nevěřilLuboš M. píše: Dej mi 14 dnů a udělám. Mám na něj již jednoho zákazníka. Cena cca stejná.
tkala píše:Tak mi to nedalo a šel jsem se podívat. Šlo by to. Ideální by bylo tu horní packu táhnout tešně kolem dvěří až před sklo a tam teprve dát žebřík. Dal by se v pohodě rozšířit do půlky skla. Tak kdyby se Ti do toho chtělo a stihl bys to do 3 týdnů, byl bych velkým vděčníkem...
Tom
To by samozřejmě šlo, ale u toho stanu je každej cenťák dopředu znát na hluku a to tak že hodně. A tohle by bylo o cca 20 čísel. Zřejmě i na spotřebě, ale to by mě rápilo o něco míň. No a pokud ten žebřík nebude do půlky okna tak ho tam nemá cenu dávat, protože bych z něj do stanu nevlezl. Takže na vybanou moc nemám. Že tam nahoře ten žebřík drží bez šroubů vím. Proto uvažuju i o tom, že by se napevno nechal jen ten kus co je za světlem a žebřík by se v případě potřeby zahákl nahoře a dole chytil dvou šroubama. Takže by na autě jezdil jen když by byl dlouhodobějš potřeba...RudaK píše:tkala píše:Tak mi to nedalo a šel jsem se podívat. Šlo by to. Ideální by bylo tu horní packu táhnout tešně kolem dvěří až před sklo a tam teprve dát žebřík. Dal by se v pohodě rozšířit do půlky skla. Tak kdyby se Ti do toho chtělo a stihl bys to do 3 týdnů, byl bych velkým vděčníkem...
Tom
Nebylo by lepší posunout ten střešní stan dopředu .....A žebřík do půlky zadního okna ? To bych taky rád viděl
Už jen z dizajnového pohledu ( mě by to připadalo,jak radiální kola na žebřiňáku
)
p.s. omlouvám se za hodnocení,jako majitel originál žebříku,který tam pasuje ......( v tomhle angláni chybu neudělali
) a ta horní packa drží ten žebřík
a bez šroubů
Stavrosu. Mas naprostou pravdu. Mne nefungovalo elektricke otevirani snad pul roku a psi museli nastupovat zadnimi. Ted uz se to zahadne rozeslo a nefunguje otevirani zadnich dveri, Hold, zlate elektricke zamky...Stavros píše:do ty pulky dveri by to slo krasne heftnout nebo to normalne provrtat a hotovo.
Dalo by se to nechat vyřešit přes nýtovací matice. Provrtat, ošetřit a uvnitř pojistit ještě najakou podložkou proti vytržení. Přece jen máte všichni (Dtrojkaři) pupík a všichni nad metrákStavros píše:do ty pulky dveri by to slo krasne heftnout nebo to normalne provrtat a hotovo.
Podle mě by to šlo chytit jako se chytaj originál, do děr pod světlem nad značkou. je to na to připravený...Luboš M. píše:Dalo by se to nechat vyřešit přes nýtovací matice. Provrtat, ošetřit a uvnitř pojistit ještě najakou podložkou proti vytržení. Přece jen máte všichni (Dtrojkaři) pupík a všichni nad metrákStavros píše:do ty pulky dveri by to slo krasne heftnout nebo to normalne provrtat a hotovo.![]()
Bylo by to řešení ale vrtat bych musel.
Luboš M. píše: Přece jen máte všichni (Dtrojkaři) pupík a všichni nad metrák![]()
Bylo by to řešení ale vrtat bych musel.
..tak už nás s tou cenou nenapínejLuboš M. píše:Mřížka chladiče DEFENDER, všechny mod.
Provedení 2mm mat. : zinek a lak nebo matný nerez
Cenu ještě upřesním.