Friťák rozhodně odzvoněno nemá, protože je větší, levnější a o moc praktičtější. Rangie LRX bude luxusní hračka pro pozéry a jejich milenky. Jinak designově to je rozhodně sexy auto, o tom žádná, ale ne pouze vzhledem živ je člověk. Základní modely budou jenom předohraby...

, ale vlastně proč ne, na popojíždění po městě je 4x4 stejně na nic. Nějaká image značky je mi upřímně buřt. Jsem rád, že mám 30 let starého Rangieho Classica a co tam tvoří dneska, tak na to se dívám trochu nezúčastněně - něco se mi líbí, něco ne, ale že bych se tím nějak znervózňoval, to ne. Je mi úplně jasné, že automobilka se musí nějak uživit a výrobou Defů to není.
Jinak na Duster od Dacie jsem zatím slyšel jenom samou chválu - za ty prachy nemůže nikdo chtít víc. Prý to ze všech SUV jezdí v terénu nejlíp, a to víme, že ani Friťák 2 se tam úplně neztratí.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250