Tak díky šikovným kamarádům se nám "malokolečkáč",jak já mu říkám, už začíná rýsovat. I když zatím vypadá jako hromada pokytovaného (všechny díry sou zadělané, aby byl vodotěsný pro brodění) šrotu někde ze křoví, až dostane nový kabát v barvě DII a ještě pár doplňků a polep stejný jako dostane auto, mohlo by to být o mnoho lepší. Už teď mi i přes malá kola udělal v terénu velkou radost a odvážně ho plánuji vzít tento rok do Rumunska, jelikož jedeme ve 4 lidech.
Jinak co se techniky týče, je to ruský plechový stanový přívěs Skif M1 (stajný jako má třeba MadTom) zvedlý díky nástavcům na tlumiče o cca 10 cm. Krom samotného stanu poveze ještě druhou dojezdovou rezervu na disco, 2 rezervy vlastní, 2x10l kanystr na naftu, highlift (držíky uvnitř na podlaze kvůli těžišti), heavy-duty nájezdy, rýč a pak co se do něj vejde (kanystry s vodou, gril, bombu, vařič, stoleček s židličkami, možná motorovku a malou benzínovou elektrocentrálu apod.)
Malá kola bohužel zůstanou. Díky zavěšení by bylo technicky dost náročné to překopat, a i časově. Vůbec mě to ale po dnešním blbnutí v terénu netrápí, vlek je tak lehký a má tak dobře tvarované dno, že projel všude bez problémů.
Uvnitř budou dvě řady spaní - každé cca. 190x160 - čili pro 4 osoby pohodlně. Jedno spaní je pevné. Druhé spaní se vytvoří během 2 min. místo sezení. Sezení je uvnitř vleku také pro 4 osoby se stolečkem - to kdyby lilo třeba.
Práce je na tom dost a všechno je ještě ve fázi vývoje, protože na to není čas, ale do léta musí být hotový, tak snad. Tady zatím první foto a video (berte s rezervou - narychlo) pokud by to někoho zajímalo

Až bude čas příjdou další testy a po nástřiku nastrojování (zatím je oholený)