Kvalita 'Iránské nafty?
Moderátor: Acon
-
- tel.: 723681788
- auto: Freelander Discovery
Kvalita 'Iránské nafty?
Přeji dobrého dne, neví prosím někdo jak je schopen freelander r.v. 2000 strávit Iránskou naftu? Nemá někdo zkušenost s touto naftou údajně vyrobenou jen pro nákladní vozy?(dle informace z naší ambasády v Teheránu může dojít u nových naftových motrů k poškození)Popř. k čemu by mohlo dojít?Díky za odpověď. 

- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalita 'Iránské nafty?
No určitě nejezdí pro naftu do Turecka. Jezdil jsem na Syrskou naftu s TD5 a do Syr ji vozí s Iráku a ta možná pochází i s Iránu a pohodě. Samo, že to není vytuněná nafta s Evropy, ale i v Teheránu jezdí moderní auta. Miloš II http://iransupercars.blogspot.com/2007/ ... oyota.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
Tak náš konzul v Teheránu měl pravdu.
Po návratu z Iránu to vypadá na přidírající se vstřik
.Auto raději stojí a čeká na přesnou diagnozu a následnou opravu,ale dojelo sice proběhla v Turecku výměna pp poloosy ,ale dojelo.

no me nastesti vyslo natankovat v bulharsku a recku, pre 2eura na litr nafty v turecku by mi lamalo srdce
byla ta nafta v iranu za 6kc? muze to zaviset na typu motoru? ze to stare tdi tu naftu pozere, ale novejsi s tim bude problem? jaky rocnik je ten tvuj freelander?

-
Můj free je starší pán -1999.Naftu v Iránu můžeš tankovat po zakoupení karty na hranicích (šílený-nic pro nervově slabší jedince) ,která stojí 148 euro a je na ní 200l nafty.
V Iranu se dá jezdit i bez té karty, místní řidiči náklaďáků jsou moc ochotni, letos jsme potkali v Agabě pár z Německa co jezdili měsíc po Iránu bez karty a nafta je vyšla nějaký 3 nebo 4 EUR za 100L naftykelf píše:Můj free je starší pán -1999.Naftu v Iránu můžeš tankovat po zakoupení karty na hranicích (šílený-nic pro nervově slabší jedince) ,která stojí 148 euro a je na ní 200l nafty.
-
V Iránu jsou lidi všichni perfektní,s manželkou jsme si připadali jak nějaký celebrity.