Je to jak detektivka na pokracovani, co? Taky jsem se sem vcera marne divaleliott píše:Haló, žádné zprávy z ráje? Snad se nám Chevy neutopil...
Dotaz začátečníka.....
Moderátor: Acon
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
-
chevrolet
Pozdrav z ráje.
Zdravím pánové. Ani jsem se neutopil, ba dokonce jsem ani netrávil víkend s maminkami.
Dokonce jsem měl i spoustu "potíží" a dotazů..... Já vím, musím Vám připadat jako úplný pitomec, ale já doopravdy njsem ten správný typ na opravy auta. Vždy jsem si vše nechal dělat. Joooo ale chtěl jsem na ostrov, tak tu jsem a musím se snažit.

-
chevrolet
Důvod je prostý. Nefungoval internet!!!
To se zde stává běžně. Spíš bych řekl, že je zázrak, že mě to minulý týden tak krásně běhalo. Sehnal jsem bílá a oranžová světla, tak že už svítím všude. Byl to boj. Problém ovšem je, že nedobíjím. Tedy dobíjím, každý den, ale musím vyndat baterku
Sehnal jsem alternátor, koupil novou baterii(110 je to dost?) a stejně prd. Mechanik se mi zaběhl........ také mám trochu problém s řízením......... Tak snad zítra budu mít autoelektrikáře. Co se týče řízení, má to servo. Asi je v háji ta převodka.(pumpa je dobrá). Bylo vůbec v S III servo? Mohu to nahradit z defíka od vojáků?
-
chevrolet
110 je v pohodě. Dobíjení se těžko bude radit na dálku když ani pánbůh neví jak to tam máš udělaný, asi docela divočárna. Máte tam nějaké elktrikáře
Servo se na na S3 ještě nedávalo. Tedy je otázka z čeho tam vlastně je jestli z Defa nebo z Forda nebo bůh ví z čeho... Pokud teče převodka a je původní, takmyslím, že se dají sehnat nějaký ó kroužky, někdo mně to nedávno říkal, že to dělal. Koukal jsem ještě jednou na to VIN číslo a je to blbost, takhle to u LR není, to je číslo z nějakého jiného auta. Máme tady 36 ve stínu, moře je daleko. Nafoukl jsem si nafukovací bazének, nalil vodu a osolil. Nemůžu najít masku a šnorchl, ploutve jsem našel.
Country boy...
-
chevrolet
-
chevrolet
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Jen se klidně rozepiš o čemkoli, toto je web o LR, ne o autech, protože LR je životní styl
. Jinak podle toho co se mi doneslo, dávalo se servo do některých Stage One (Serie III s motorem V8), takže může být servo i originál. Každopádně přetěsnit jít musí, ale občas je oříšek ho rozebrat. Když nám ho ukážeš (servo), tak ti možná řeknem jestli je originál nebo ne.
Jo hele, Já se jmenuju Patrik Eliáš, myslíš že bych mohl taky dovázt něco staršího?

Jo hele, Já se jmenuju Patrik Eliáš, myslíš že bych mohl taky dovázt něco staršího?
-
Sam
-
Sam
Jo z mé strany je zájem a velký, zajímají mne želvy obrovské (Dipsochelys gigantea). Esmeralda je profláknutá, spíše info o "záchranném programu" ......a pak samozřejmě mořské želvy, žraloci verlybí a stav korálových útesů, a......chevrolet píše:............... Bude-li zájem, rád dám do pléna něco o ........ přírodě .....
Pokud se Ti chce, info spojené s mořem dej do vlákna pro potápěče