Obracim se na Vas s prosbou o radu, dostal jsem tady hodne dobry rad k nasemu Free tady zkusim jednu ne Roverovou. Druhe auto mame starsi Subaru Justy 1.3. Stala se nemila vec, upadla cast karoserie ke ktere jsou pripevnene "ramena" drzici predni kolo viz foto. Vypada to hrozive a navic me vsichni odrazujou od oprav.
Domnivate se ze to pujde vubec zpravit a za jakou cenu??? Doposud jsem byl s Justy spokojeny (samo neni to LR ale ...), rad bych auto zachranil. Dik za jakekoliv rady, navody odkazy.
Nazor na opravu
Moderátor: Acon
Nazor na opravu
- Přílohy
-
- IMG_0009.JPG (46.92 KiB) Zobrazeno 2667 x
-
- IMG_0021.JPG (40.1 KiB) Zobrazeno 2667 x
-
- IMG_0009.JPG (46.92 KiB) Zobrazeno 2667 x
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Re: Nazor na opravu
No když tu nápravnici vidím,tak to bude bída.Je zhnilá jak brambory a pokud by se vyvařovala,tak je otázka jestli je někde zdravá aby bylo na co vařit.Ale když jí vidím tak je to na výměnu.
Takze kdybych sehnal nekde starsi "napravnici" tak ji staci "jen" vymenit? Varit se opravdu bojim ze nebude za co. Nejdriv jsem myslel ze ano ale dneska jsem pod to lehl a je to prohnile vsude.
Kazdopadne diky za pohotovou odpoved. Zkusim o tom zjistit vic a bude-li to trochu mozne pokusim se o opravu.
Kazdopadne diky za pohotovou odpoved. Zkusim o tom zjistit vic a bude-li to trochu mozne pokusim se o opravu.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Opravit to půjde. Otázka za kolik to někdo udělá a jestli se někomu do toho bude chtít pač je to fakt na šrot. Já bych tam navařil jackel a bylo by to.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.