No a co pak az ti to nespusti?Dalsi hlava,tesneni? Urcite to ma sve pro a proti ale ja osobne jsem rad ze to ma v ciste mechanicke podobe.
H.
Moderátor: Miky_CZ
Jenda píše:No a co pak az ti to nespusti?Dalsi hlava,tesneni? Urcite to ma sve pro a proti ale ja osobne jsem rad ze to ma v ciste mechanicke podobe.
H.
Jenda píše:..mas halt smulu H.
zajimave, mi eden brod rozlamal vrtuli a ten vrchni kryt nad saharouketel píše:Ahoj, mám dotaz ohledně brodění s DII, letos na velikonoce jsme byli na každoroční akcičce u řeky Střela, každý rok jezdím se Samuraiem až letos jsem šlohnul manželce na velikonoce Diskotéku a hned první den jsem v brodu udělal chladič.Pořád mi vrtá hlavou, co se mohlo dostat mezi vrtuli a chladič, kor když mám dole 6mm hliníkovej krycí plech.Sahara má pouze lehounce škrtlý jeden list, ale úplně nepatrně a v chladiči bylo fuč 8 příčných žeber, bylo to zpřetrhané do půl tloušťky žeber.Podle toho co zde čtu, to udělala sahara, ale to mi není jasný, vždyť je 5cm od chladiče, jak to že se nezomil ani jeden list, to se při zářezu do vody prohnou konce listů o 6-8 cm směrem k chladiči?Chladič se nepohnul, spodní uložení bylo v pořádku, jak to že kámoš s Patrolem tam řádil celý víkend a nic, proč to samé neudělal za ty roky Samec a to že jsem ho tam utopil po palubku.Dík Honza
Land Jirka píše:Nárust výkonu jsem nezaznamenal, ani když jsem měl vymotovanou vrtuli úplně a půl roku jezdil bez ní.
Teplota drží normálně.
ketel píše:Ahoj, mám dotaz ohledně brodění s DII, letos na velikonoce jsme byli na každoroční akcičce u řeky Střela, každý rok jezdím se Samuraiem až letos jsem šlohnul manželce na velikonoce Diskotéku a hned první den jsem v brodu udělal chladič.Pořád mi vrtá hlavou, co se mohlo dostat mezi vrtuli a chladič, kor když mám dole 6mm hliníkovej krycí plech..Dík Honza
Na termostat nic elektrického nezapojíš, termostat díky teplotě vody nechává vodu v málem okruhu (motor a topení), když teplota začne stoupat tak to pustí do velkého (motor, chladič, topení). Potřebuješ čidlo teploty které při správné teplotě dá impuls do relátka a to pak spustí ventilátor. Kámoš koupil na Patrola za 1500kč ventilátor + komplet elektriku(relátka, čidla, atd.) z Oktávky TDi a šlape mu to parádně.Miky_CZ píše:no vzhledem k tomu ze jsem rozpohyboval a dal na vypinac vrtule klimy tak by mi stacil naky termostat nebo jak se tomu nadava co by mi ty vrtule pri narustu teploty zapnul, nevite kde neco takoveho koupit, a kam to prijde namontovat?
ja ventilatory mam akorat ted resim ty cidla ale uz to resime v poptavce po dilechJugin píše:Na termostat nic elektrického nezapojíš, termostat díky teplotě vody nechává vodu v málem okruhu (motor a topení), když teplota začne stoupat tak to pustí do velkého (motor, chladič, topení). Potřebuješ čidlo teploty které při správné teplotě dá impuls do relátka a to pak spustí ventilátor. Kámoš koupil na Patrola za 1500kč ventilátor + komplet elektriku(relátka, čidla, atd.) z Oktávky TDi a šlape mu to parádně.Miky_CZ píše:no vzhledem k tomu ze jsem rozpohyboval a dal na vypinac vrtule klimy tak by mi stacil naky termostat nebo jak se tomu nadava co by mi ty vrtule pri narustu teploty zapnul, nevite kde neco takoveho koupit, a kam to prijde namontovat?
Jugin píše: Kámoš koupil na Patrola za 1500kč ventilátor + komplet elektriku(relátka, čidla, atd.) z Oktávky TDi a šlape mu to parádně.
Jo jsou 2, na Patrola to sedlo parádně a kupoval to bazarově z bouračkyRudaK píše:Jugin píše: Kámoš koupil na Patrola za 1500kč ventilátor + komplet elektriku(relátka, čidla, atd.) z Oktávky TDi a šlape mu to parádně.
No předně jsou na Octávce dva ventilátory a nový stojí každý 2x tolik ,co samotný chladič. Vlastní zkušenost ( měnil sem to komplet všechno synovi - teda bez těch čidel a relátek )
takhle to mam taky ale pro jistotu bych to dal na to cidloJugin píše:
Jo jsou 2, na Patrola to sedlo parádně a kupoval to bazarově z bouračky. Byl to příklad
. Ja mám třeba na Disko1 ventilátor z R19 nějaký diesel, 2šruby a sedl jak prdel na hrnec
. Zapínám ho manuálně spínačem když potřebuju.
Jugin píše:Taky bych si dal čidlo kdybych nebyl línej tahat kabely
paddock : http://www.paddockspares.com/pp/DEFENDE ... 00TDI.html" onclick="window.open(this.href);return false;Tonny píše:můžete mi někdo poslat do SZ kde se dá Kenlow objednat... ještě nevím jak veliký pro defíka 300TDi a nebo jestli máte někdo zkušenosti s tímhle
http://www.extreme4x4.co.uk/acatalog/PA ... FANS_.html