Nový servis Land Rover
Moderátor: Acon
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Nový servis Land Rover
Tak právě jsem pochopil, jak se zahraniční pracovníci přinutí, aby zůstali za mrzký peníz pracovat u nás - navykmene je na české hospody. Akorát nevím, jestli budou ještě pracovat. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Eriku nejde všechno hned.erik píše:panove, to Slovensko jaksi vynechavate....
Treba nejvyse polozeny servis 1423 mnm ... a uz se nam tu na foru dost dlouho neozval....

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
... a na daleky Vychod nikto aj ked to mame novy servis teda priestory.PavelU píše:Navic už všichni jezdíte k Pešlovi do Valašského Meziříčí...

LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Prostory mají kluci moc pěkné.DanoDEF píše:... a na daleky Vychod nikto aj ked to mame novy servis teda priestory.PavelU píše:Navic už všichni jezdíte k Pešlovi do Valašského Meziříčí...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Max
- tel.: 602745850
- auto: Subaru Disco 3
- Kontaktovat uživatele:
Ať se na mě nikdo nezlobí ale otevřít tady další autorizovaný servis je total blbost. Nikdo nesežene mechanika takového aby tomu rozuměl a školení přímo v uk tady nikdo nedostane. Školení bude provádět jako vždy firma najatá rakušanama nebo rakušani jako takový. Ten kdo mě zná tak ví že s tím mám zkušenosti. Ty lidičky kteří tomu rozumí a jsou školeni přímo v UK je tady v čechách pouze jeden o které vím. A ten se zaměstnat od nikoho jen tak nenechá. A přitom to co má on v hlavě o land roverech to by mu mohla závidět i diagnostika.
Ale jinak přeji hodně úspěchů a pokud mohu doporučit tak opravdu otevřít servis východní čechy. Tam není nikdo a majitelé nových vozů mi pořát volají kam vůbec jezdit.
Ale jinak přeji hodně úspěchů a pokud mohu doporučit tak opravdu otevřít servis východní čechy. Tam není nikdo a majitelé nových vozů mi pořát volají kam vůbec jezdit.
http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850
Hradec, Pardubice tam fakt nikdo není, teda o kom bych věděl. Ale už tam nežiju a opravdu rád bych někoho v pohodě v Praze. Ale snad už mám někoho šikovného. No uvidíme po pár servisech. A vzhledem k tomu, že mám auto doma pár týdnů po opravách převodovek a dnes jsem nepořídil zařadit redukci, když jsem se škrabal po Krkonoších budu zase mechanika potřebovat. Páč se mi to reklamovat ve 1433m.n.m nechce 

Disco mi zachránilo život
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jarys píše: mám auto doma pár týdnů po opravách převodovek a dnes jsem nepořídil zařadit redukci
Tak todle bych nevydržel

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za hlasování, výsledky jsou zatím zajímavé, ale ne překvapivé... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Je je, žádná reklamace v nadmořských výškách není potřeba. Jak jsem to auto dlouho neřídil, tak jsem zapomněl jak se to tam vlastně má řadit, když to nejde úplně samoJarys píše:A vzhledem k tomu, že mám auto doma pár týdnů po opravách převodovek a dnes jsem nepořídil zařadit redukci, když jsem se škrabal po Krkonoších budu zase mechanika potřebovat. Páč se mi to reklamovat ve 1433m.n.m nechce

Takže chyba na straně řidiče a zbytečná cesta do servisu

By jsme měli udělat sraz, ať úplně nezapomenu, jak se to auto ovládá
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jarys píše: By jsme měli udělat sraz, ať úplně nezapomenu, jak se to auto ovládá
Tak je to potvrzený ( píše Miloš II ) 12 až 14 listopadu 2010 je sraz v Mohelnici,tam máš i kopečky

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
JJ, už jsem to zaznamenal a do diáře poznamenal