Tak sem po zamácknutí slzy po prodeji mojí věrné 300, zakoupil tento kousek.Bohuzel def neprosel (má drahá kdyz jsem se byl podívat na jednoho kus u Prahy , vyslovila toto - ".....to je jak návrat k hliněnejm tabulkám......"
Po návštěvě velmi vtipných pánů z auto-jase v Pace ,jsem se rozhodl pro následující ,sice z druhého konce republiky,ale výlet pendolinem je taky sranda.
Jest to Discovery II, Td5,dovoz Italie, prvni majitel 9/1999,najeto opravdovych 85000 km,dle zaznamu v Brnenskem LR a i servisni knizce vse sedi, jízdní dojmy neskutecné.Jo a je bez TZ! Coz znamena ze Gianluiggi se s ni jezdil jen masírovat na pisccinu

,boohuzel nema CDL,ale z chaloupky v udoli vyjedu v poho a ani TC nezavrní,páč to má vcelku slušný gumy> Jediné co ,tak mi nedali hever,dekl na tu schránku v motoru na hever,a nenasel jsem nářadí,klíč na kola atd.Můžu se zkušenějších zda nekdo nema ten plast co kreje ten hever a kde ma bejt origo naradi?? u D I bylo vse pod zadni levou sedackou,zde nic.Jinak teda jede jak kráááva,hvízdá si to do kopce na 5tku ,4 lidi+ veci