Z toho bych neměl strach tady na fóru. Myslím, že jsou zde samý šikovní kluci.airbilly píše:Uz len najst niekoho u nas co to vie kvalitne spravit.
Rozhoď síť a uvidíš.
Moderátor: Safraporte
Z toho bych neměl strach tady na fóru. Myslím, že jsou zde samý šikovní kluci.airbilly píše:Uz len najst niekoho u nas co to vie kvalitne spravit.
Skusim, uvidim.moon13 píše:Z toho bych neměl strach tady na fóru. Myslím, že jsou zde samý šikovní kluci.airbilly píše:Uz len najst niekoho u nas co to vie kvalitne spravit.
Rozhoď síť a uvidíš.
Mohl jsem mit kryt motoru i nadrze... bohuzel nakonec jsem to zrusil, kupoval jsem jeste zebrik a zahradku.airbilly píše:Skusim, uvidim.
Este ma napadlo, mas pridavny kryt na nadrz? Na freel2.com pisali ze to je najzranitelnejsie miesto na FL2.
To ale nejsou ty ode mě nebo ano?Old Black píše:Dopručíte mně někdo náhradu za celoroční Pirelli Zero? Ujel jsem na nich 24000 km a jsou před smrtí. To se mně zdá strašně málo!
Pozerám, ze tiež chodis do terénu so zlymi gumami ako japopeye píše:dovolenka na slovensku
A kde je ?moon13 píše:Jen pro informaci:už je k dispozici manuál i v elektronické podobě
BF AT sa nevyraba v rozmere pre Freel2, dobra volba je Yokohama Geolander G012 A/T-S na jar ich kupim. Teraz uz idem obut zimne BF Winter Slalom KSI nakolko teplota ide rychlo dole.tagr píše:Zkuste BF AT a uvidíte , nemusíte se bát jezdí v pohodě i po dálnicia v terénu je to o něčem jiném
By ma zaujimalo ci tie narazniky maju aspon trochu ochrannu funkciu ? Vsade pisu ze je to len stylovy doplnok.moon13 píše:Kamarád mi poslal fotkuJeden originál a druhý se dodělává...
Ano trochu ochranou funkci mají na ty drobné nárazy, navíc je to nějaká tvrdá pryž ne plast jestli se nepletu.airbilly píše: By ma zaujimalo ci tie narazniky maju aspon trochu ochrannu funkciu ? Vsade pisu ze je to len stylovy doplnok.
airbilly píše:A kde je ?