Moderátor: Miky_CZ
..jo už vim odkud je mi ten tvůj def povědomej, je to Anička, že jo??KRANG píše:zdar, to sem byl jáBigi píše:dnes těsně před osmou, nábřeží, u Hiltnu, bílý Defík se zahrádkou... kdo to ?..máš pěknýho defa
Jednou se mi poštěstilo, že mě málem až takhle zdravil majitel úplně nového RR Supercharged, což mě dost vykolejilo. Řítil se po D1 nějakých 160km/h a když přijel na mou úroveň, zpomalil na mých 130, stáhnul okno u spolujezdce, zdvihnul palecGunboy píše:Potvrzuju a bylo to ukazkové zdravení dvou LR. Pro neznalce uvádím jednoduchý manuál: Uvidět - zkontrolovat samolepky - zamávat přes sklo - zastavit - stočit okýnka - představit se - pokecat - rozloučit se a odjet![]()
Chápu, že třeba na dálnici v levých pruzích to nebude úplně jednoduché, ovšem gentlemani si vždycky poradí
Naše setkání taky proběhlo na velmi přeplněném parkovišti a nestěžujem si ...
Neklane to je úcta ke stáříNeklan píše: zdravil majitel úplně nového RR Supercharged, což mě dost vykolejilo. Řítil se po D1 nějakých 160km/h a když přijel na mou úroveň, zpomalil na mých 130, stáhnul okno u spolujezdce, zdvihnul palec, zamával a uháněl dál.
Kubrtos píše: Asi jsem z principu exot.![]()
Kubrtos píše:Přesně ta sounáležitost o které se tu mluví (píše) je to co mě k těmhle autům mimo jiné táhne - silná podpora ostatních uživatelů a kamarádskej přístup. A když se něco po... tak spousta lidí co poraděj nebo pomůžou. Proto mám počítač od Applu, a auto bude LR - k vánocům.![]()
![]()
Asi jsem z principu exot.![]()