Moderátor: Miky_CZ
PavelU píše:Rudo zrovna jsem tě chtěl navrhnout jako druhého řidiče...
Jestli potřebuješ pro manželku potvrzení z hotelu,tak ti to někdo za pohárek napíše .....airbilly píše:Tak mi to manzelka schvalila, ale musim spat niekde v hoteli/penzione.
Další barvoslepý ....Kubrtos píše: s modrým oválem
Pozor na pořadatele - je hóódně ostrý .....Kubrtos píše:Doufám že nás z areálu nepoženete klackama.![]()
Jestli jde o beton,tak já takové aktivity toleruju (Kubrtos píše:Z důvodu betonování té montážní jamy by se kámoš zdržel max jeden večer a já možná, pokud bych se pak domů mohl svýzt třeba s DJAlfem tak jakkoli dlouho - když se kalí, tak se kalí.![]()
becherovka + tonic...RudaK píše:Jestli jde o beton,tak já takové aktivity toleruju (![]()
![]()
)
Jó a čaj je v prd..iPavelU píše: becherovka + tonic...
V žádným případě neplánujem s Eskortem jezdit po lomu v Mohelnici. To by bylo spíš na léčebnu duševně chorejch.RudaK píše:
Celej areál je zamluvenej pro sraz LR Kdyby si každej přivedl kamoše s nějakým oválem tak s toho nebude sraz LR ale sběrnej dvůr. Přijeťte na kukačku jste vítání během roku tu na foru nadšenci pořádají off poježdění bez rozdílu značek, Dík za pochopení MIlošII
Miloš píše... "Přijeťte na kukačku jste vítáni..."Kubrtos píše:V žádným případě neplánujem s Eskortem jezdit po lomu v Mohelnici. To by bylo spíš na léčebnu duševně chorejch.RudaK píše:
Celej areál je zamluvenej pro sraz LR Kdyby si každej přivedl kamoše s nějakým oválem tak s toho nebude sraz LR ale sběrnej dvůr. Přijeťte na kukačku jste vítání během roku tu na foru nadšenci pořádají off poježdění bez rozdílu značek, Dík za pochopení MIlošIIJen se ptám jestli nebude vadit když se přijedem podívat. A není jedno jestli dopravní prostředek bude Karosa, nebo Ford?
Na druhou stranu, pokud by to mělo někoho obtěžovat...