Neznáte tohle Disco?
Moderátor: Miky_CZ
Neznáte tohle Disco?
Ahoj Landroveristi,
jsem tu nový, ale již dlouho nadšený do DI a DII. Tohle fórum už pročítám týdny a přemýšlím jaké auto pořídit.
Narazil jsem na jedno Disco II na mobile a moc rád bych vás všechny požádal, zda o tom autě náhodou něco nevíte? Nebyl se na něj už někdo mrknout? Vše se mi zdá celkem ok, i ty kilometry se zdají být celkem reálné, jen se mi zdá zvláštní kombinace toho interiéru? je taková normální - fabriční? Mám totiž obavy, aby bylo auto původní.
Za normálních okolností auta nikdy v Čechách nekupuji, spíše v Německu, Rakousku apod, proto jsem tak opatrný.
Odkaz: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... abNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky moc za každý příspěvek.
jsem tu nový, ale již dlouho nadšený do DI a DII. Tohle fórum už pročítám týdny a přemýšlím jaké auto pořídit.
Narazil jsem na jedno Disco II na mobile a moc rád bych vás všechny požádal, zda o tom autě náhodou něco nevíte? Nebyl se na něj už někdo mrknout? Vše se mi zdá celkem ok, i ty kilometry se zdají být celkem reálné, jen se mi zdá zvláštní kombinace toho interiéru? je taková normální - fabriční? Mám totiž obavy, aby bylo auto původní.
Za normálních okolností auta nikdy v Čechách nekupuji, spíše v Německu, Rakousku apod, proto jsem tak opatrný.
Odkaz: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... abNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky moc za každý příspěvek.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Re: Neznáte tohle Disco?
osobně jsem se byl na tohle auto podívat, na českých bazarech je cena 128 tkm. svítí čidlo ABS, chvílemi i three amigos, nedokázali to auto odemknout..., interiér tam není původní, ale majitel k tomu má prý ještě jeden, prostor okolo řadiček je viditelně rozebíraný, nespasovaný a podle mne vůbec nefunguje přídavka, při jízdě to vibrovalo do podlahy...má to prasklé světlo, ale je to zalepené a další drobnosti. celkové to na mě nechalo dojem, že se na autě někdo dost vyřádil a šel jsem od toho.
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se na to vys..l a hledal na fóru-
Luboš M. píše:Prodám Discovery II TD5, 1999, najeto 252tkm, funkční auto bez úprav. Momentálně je na servisu a bude po vyměně olele a filtrů. Dobré pneu, interier nepotrhaný. přihlášeno na CZ dokladech. 2x šíbr, klimu nemá.
Cena 130tis
Tel 608 969 607
Luboš
Díky moc, ušetřil si mi celý den a 500km, ještě jednou dík. Přesně tohohle jsem se bál, že se v tom někdo pořádně pohrabal, už ta zvláštní kombinace v interiéru mi přišla podezřelá. Budu holt dál pátrat, ale spíše někde venku - D,A,It.Lochy píše:osobně jsem se byl na tohle auto podívat, na českých bazarech je cena 128 tkm. svítí čidlo ABS, chvílemi i three amigos, nedokázali to auto odemknout..., interiér tam není původní, ale majitel k tomu má prý ještě jeden, prostor okolo řadiček je viditelně rozebíraný, nespasovaný a podle mne vůbec nefunguje přídavka, při jízdě to vibrovalo do podlahy...má to prasklé světlo, ale je to zalepené a další drobnosti. celkové to na mě nechalo dojem, že se na autě někdo dost vyřádil a šel jsem od toho.
Díky, moc pěkná, ale zatím už rezervovaná. Fórum budu určitě bedlivě dál sledovat. Rád bych něco do 200 tis. km, zda manuál či automat je jedno, rozhoduje stav, poté cena.hrabe píše:Já bych se na to vys..l a hledal na fóru-
Luboš M. píše:Prodám Discovery II TD5, 1999, najeto 252tkm, funkční auto bez úprav. Momentálně je na servisu a bude po vyměně olele a filtrů. Dobré pneu, interier nepotrhaný. přihlášeno na CZ dokladech. 2x šíbr, klimu nemá.
Cena 130tis
Tel 608 969 607
Luboš
PS: Na tomto fóru jsem nový, a tak nevím, zda vám všem mohu hned tykat či vykat. Omlouvám se proto, že jsem použil hned tykání, jak jsem zvyklý z jiných fór. Doufám, že to nikomu nevadí.
Naposledy upravil(a) Benjamin dne 30 črc 2012 19:46, celkem upraveno 1 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:45, celkem upraveno 1 x.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja osobne bych teda radsi koupil tu na foru nez v zahranici, ja uz tu teda koupil a maximalni spokojenost:-) a ta DII od lubose vypada pekne a je aj iza pekne penizepidibi píše:jj radeji to kup v zahranici, i tu na foru se obcas prodava jinak nez je skutecnost
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
...
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
ja jsem teda zaruky mel, vyuzil a vse vyreseno na 200%pidibi píše:obecne auta tady v cr jsou proti stejnymu stavu v zahranici drazssi tak o 20-30tis minimalne
zaruky nemas tak jako tak, kdyz to nekdo umi neni duvod si to nedovezt

DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Také jsem před lety koupil v D zhruba osmiletého Passata, u kterého mi cestou vyběhla ojnice. Zavolal jsem prodejci a ten mi za pár hodin dovezl na odpočívadlo na dálnici jiný vůz v lepším stavu a porouchaný odtáhl s tím, že i ten je můj a až budu mít čas a náladu, tak bude u něj k vyzvednutí
.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- hrabe
- Kontaktovat uživatele:
Pidibi: Tu na foru je 80% lidí kteří si nedovolí strčit sem nějakou sračku a každý ji ještě proskenuje,
udělá oleje a informuje o aktuelním stavu. Pokud se přesto něco podělá je věcí solidního prodejce
věc vyřešit.
udělá oleje a informuje o aktuelním stavu. Pokud se přesto něco podělá je věcí solidního prodejce
věc vyřešit.
...
pidibi, ty si teda mudrlant... divim se, ze na forum chodis... 
Abych ale k veci - ja bych volil cestu osvedcenyho vozu z fora - po nejaky chvilce tu neco slusnyho urcite pujde...

Abych ale k veci - ja bych volil cestu osvedcenyho vozu z fora - po nejaky chvilce tu neco slusnyho urcite pujde...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
...
- hrabe
- Kontaktovat uživatele:
Jenom dva až tři??? To se mi zdá dost málo. Nespletl sis fóra, třeba Mercedes nebo BMW ??pidibi píše:taky se obcas sam sobe divim
ale minimalne dva az tri ferovy lidi jsem tu poznal
ono je treba vzdy vybirata a potkat se osobne
realita byva jinde nez obraz na foru
...
Ahoj znovu všem,
s fóry a důvěrou k obchodům, které se v nich odehrávají, mám vesměs docela dobrou zkušenost, alespoň, co se týče karavanistických nebo motorkářských fór. Tady na offroad fórech jsem úplně nový, ale se stejným optimismem přicházím i sem a doufám, že mi ho nikdo neschladí.
Jinak nedočkavost vyhrála a v pátek jedeme do Mnichova mrknout na jedno D II, r.v. 1999, automat. Okouknul to tam už kamarád na služební cestě a vypadá to slibně, ale rozhodně to nechci zakřiknout.
Četl jsem už hodně věcí tu na fóru, na které si mám dát pozor při nákupu, kdyby však měl někdo náladu mi sem napsat ještě nějaký námět, který bych neměl opomenout, budu jen rád. Poslední věc, mohu se zeptat v jaké poloze ma být malá řadička při jízdě po silnici? Nerad bych něco zničil už po cestě domu.
Díky, už se nemohu dočkat pátku.
s fóry a důvěrou k obchodům, které se v nich odehrávají, mám vesměs docela dobrou zkušenost, alespoň, co se týče karavanistických nebo motorkářských fór. Tady na offroad fórech jsem úplně nový, ale se stejným optimismem přicházím i sem a doufám, že mi ho nikdo neschladí.
Jinak nedočkavost vyhrála a v pátek jedeme do Mnichova mrknout na jedno D II, r.v. 1999, automat. Okouknul to tam už kamarád na služební cestě a vypadá to slibně, ale rozhodně to nechci zakřiknout.
Četl jsem už hodně věcí tu na fóru, na které si mám dát pozor při nákupu, kdyby však měl někdo náladu mi sem napsat ještě nějaký námět, který bych neměl opomenout, budu jen rád. Poslední věc, mohu se zeptat v jaké poloze ma být malá řadička při jízdě po silnici? Nerad bych něco zničil už po cestě domu.
Díky, už se nemohu dočkat pátku.
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:50, celkem upraveno 1 x.
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
pidibi píše:no prave 80%
proste auto si muzes koupit kdekoliv, sance ze narazis na nekoho kdo ti prodava shit, nebo nerika pravdu je stejna
tak proc to nekoupit v DE, CH
aspon zude vic penez na pripadne opravy
Já myslím, že by jsi si měl koupit auto nové, což by pro tebe vzhledem k tvým příjmům http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 4&start=20" onclick="window.open(this.href);return false; neměl být problém, nemusel by si se bát, že budeš muset měnit motor, nemusel by si se bát, že tě někdo podvedl a třeba by si přestal strašit nováčky, že co se koupí v Čechách se ''shit''.
btw, známý si dovezl (na káře) Freelandera z Německa, kde si ho projel jen po areálu prodávajícího. Doma ho jel projet víc a ihned zadřel turbo. Důvod? Turbo mělo zaslepený přívod mazacího oleje, aby nebylo poznat, že je turbo v háji.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
pidibi píše:jj radeji to kup v zahranici, i tu na foru se obcas prodava jinak nez je skutecnost

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
...
Naposledy upravil(a) pidibi dne 15 pro 2010 22:50, celkem upraveno 1 x.