Poplatky beru já.....................................MadTom píše:Nanocom vezmu.

Moderátor: Miky_CZ
Poplatky beru já.....................................MadTom píše:Nanocom vezmu.
MadTom píše:A hele, už mám manažera.O zbytku se domluvíme osobně.
A to se nevyplatíMiloš II píše:![]()
nejsem plátce dph....MIlošII
maps.google.com 49.789432,16.868664tagr píše:Ahoj mužete sem hodit nový odkaz na mapu na netu at to najdu ?
Dávám znovu odkaz: http://www.mapy.cz/#x=138710432@y=13493 ... _141100929" onclick="window.open(this.href);return false;tagr píše:Ahoj mužete sem hodit nový odkaz na mapu na netu at to najdu ?ten co je na začátku už nefunguje díky moc.A v kolik v sobotu je nejpozdější registrace... možná by bylo fajn to vypsat přesně hned na začátku
![]()
Alkoholu nikdy nieje dost.Miky_CZ píše:jeste dotaz na organizatory: bude piiiivo? nebo si mame donest vlastni soudecek
Jsem pro , tak teda Slovnaft 18.00 - 18.30 ???MadTom píše:No pokud nepojedu dřív (doufám že tak o hodinu) tak klidně, akorát si myslím, že tou dobou tam bude docela velkej provoz, takže se tam bude docela špatně "manévrovat". To už radši kousek dál po dálnici na Mohelnici - na pumpě u Slovnaftu. Tam je místa dost.
Rád se přidám . v 18.00 u Slovnaftu ? Stejně vyjedeme o pár minut pozdějihrabe píše:Jsem pro , tak teda Slovnaft 18.00 - 18.30 ???MadTom píše:No pokud nepojedu dřív (doufám že tak o hodinu) tak klidně, akorát si myslím, že tou dobou tam bude docela velkej provoz, takže se tam bude docela špatně "manévrovat". To už radši kousek dál po dálnici na Mohelnici - na pumpě u Slovnaftu. Tam je místa dost.