RudaK píše:Anička ....Bigi píše:starý/nový rám
Ano, to je

je to poklad

Moderátor: Miky_CZ
RudaK píše:Anička ....Bigi píše:starý/nový rám
..kam se poděl cyklon?Bigi píše:tu to je
moje drahá řídila...já jí říkal "tomu stromu se vyhnem...", leč nějak mě asi neslyšelaKRANG píše:..kam se poděl cyklon?Bigi píše:tu to je
oner píše:Dobrý večer dovolím si Vám představit našeho nového mazlika.
Zatím si na sebe zvykáme ale dlouho to trvat nebude.
LR![]()
Taky jsme teď koupili bílý auto...taky vybírala má miláoner píše:TO: DjALF - děkujem za slova chvály,bílá byla vybrána přítelkyní,má to hold v oku
Takovýho krasavce jak máš v profilu jsem si dnes prohlížel před prácou když jsem byl na cigáru.moon13 píše:Taky jsme teď koupili bílý auto...taky vybírala má miláoner píše:TO: DjALF - děkujem za slova chvály,bílá byla vybrána přítelkyní,má to hold v okuJe to teď moderní. Ale vypadá to dobře!
Je fakt že v jiné barvě mě tento model nijak nezaujalmoon13 píše:Taky jsme teď koupili bílý auto...taky vybírala má miláoner píše:TO: DjALF - děkujem za slova chvály,bílá byla vybrána přítelkyní,má to hold v okuJe to teď moderní. Ale vypadá to dobře!
mezi to nacpu body930 (gumoasfaltovy nater, a jeste nez to bude suche tak to prinytuju, a tim samym to potom prijde natrit aji zevnitr, zpevni se to luxusne:-)tagr píše:Ahoj Miky ozvy se Macimu, on mně je bude dávat na free po kroupách a bude mně je něčím ,,podlepovat" má to prý jako by trochu expandovat a tím se jednak prostor mezi 2 plechy utěsní a ještě se to celkově zpevní.Poradí ti čím to bude dělat a budeš to mít superhzká práce, mně to ted taky čeká ještě do dveří a i jinam narvu nějaké nenasákavé tlumení at je jízda ještě pohodovější .