Mrzí mě že jsem nositel mizerných zpráv, ale právě psal Jarda Mopadži, že ho sejmul kamion a leží po těžké havárii v nemocnici v Pardubicích. Určitě mu neublíží, když ho libovolným způsobem podpoříme a pokusíme se mu "zlepšit náladu".
Moderátor: Miky_CZ
Taky mi psal...byl docela nasranej....! Možná by nebylo od věci, až bude z nejhoršího venku, stavit se za ním a povzbudit jej ve špitále. Třebas modří...Alespoň měl štěstí v neštěstí....po čelním nárazu s kaminonem...a žije...a komunikuje.Rosi píše:Špatné téma ve špatné sekci
Mrzí mě že jsem nositel mizerných zpráv, ale právě psal Jarda Mopadži, že ho sejmul kamion a leží po těžké havárii v nemocnici v Pardubicích. Určitě mu neublíží, když ho libovolným způsobem podpoříme a pokusíme se mu "zlepšit náladu".
Jakmile to nastane, rád budu u toho...cyril píše: Možná by nebylo od věci, až bude z nejhoršího venku, stavit se za ním a povzbudit jej ve špitále. Třebas modří...
pry nejakym prichoplazem, snad renault scenik...Kangaroo píše:Taky mi psal, je to hnus, vteřina a všechno je jinak, myslím na něj a držím. Nevíte čím jel?