Příspěvek
od Acon » 11 lis 2010 14:59
Lvice Elsa píše:...
Auto jsem zatím neviděla - ale je nas......(celá strana u spolujezdce prý není).
Jára má otevřenou zlomeninu loketní kosti, a zlomeninu pravé nohy (holeň) - obojí musí být operováno. Proto byl nutný převoz do Pardubické nemocnice - právě v těchto chvílích ho operují, operace by měla trvat cca 5h. ...
Za necelý rok som prišiel o 3 skvelých priateľov (jeden bol celoživotný, kamarátili sme sa vyše 40r už od pieskoviska) A aj keď MOPADŽI nie je kamarát v pravom slova zmysle (nikdy som s ním nehovoril ani sa nestretol) ale za toho 2,5 roka čo tu obsmŕdam, tu mnohých za kamošov považujem. A vzhľadom na priebeh posledného roku ma tieto veci dokážu dosť rozhodiť, tak by som poprosil Mopadžiho, nech to rýchlo rozchodí a Vy ostatní si dajte s podobnými kúskami pokoj

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.